مقاله مروری براثرات منابع پروتئین گیاهی در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی آبزیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری براثرات منابع پروتئین گیاهی در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی آبزیان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری براثرات منابع پروتئین گیاهی در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی آبزیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری براثرات منابع پروتئین گیاهی در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی آبزیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری براثرات منابع پروتئین گیاهی در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی آبزیان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خون شناسی اهمیت فراوانی در تشخیص اختلالات و بیماری ها دارد به طوری که با بررسی میزان طبیعی پارامترهای سلولی و بیوشیمیایی خون و دامنه تغییرات آن در انواع ماهیان در شرایط طبیعی یا فیزیولوژیک می توان نقش مهمی در تشخیص بیماری های عفونی، خونی و مسمومیت های آبزیان ایفا کرد. تغییرات شاخص های بیوشیمیایی و ایمنی خونی در آبزیان ارتباط زیادی با شرایط محیط پرورش، اندازه و سن ماهی، نوع گونه، کمیت و کیفیت غذا دارند. از ان جایی که دردهه های اخیر جهت دستیابی به تولید پایدار در صنعت آبزی پروری و کاهش هزینه های تغذیه آبزیان، محققین به استفاده از منابع پروتئین گیاهی در جیره غذایی آبزیان روی آوردند، تحقیقاتی در زمینه تاثیر این منابع و به خصوص مواد ضد مغذی انها بر شاخص های خونی ایمنی وسلامت آبزیان انجام شده است که حاکی ازاثرات منفی منابع گیاهی و کاهش میزان شاخص های ایمنی و بیو شیمیایی خون است. این تحقیق مروری بر اثرات رژیم های غذایی گیاهی بر سلامتی بدن و سیستم دفاعی آبزیان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.