مقاله حذف یون سولفات از زه آب اسیدی معدن به کمک باکتری هایاحیا کننده سولفات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حذف یون سولفات از زه آب اسیدی معدن به کمک باکتری هایاحیا کننده سولفات دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف یون سولفات از زه آب اسیدی معدن به کمک باکتری هایاحیا کننده سولفات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف یون سولفات از زه آب اسیدی معدن به کمک باکتری هایاحیا کننده سولفات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف یون سولفات از زه آب اسیدی معدن به کمک باکتری هایاحیا کننده سولفات :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در راستای تعهد به توسعه پایدار و ضرورت های زیست محیطی و با توجه به بالاتراز حد مجاز بودن میزان غلظت یونهای سولفات در پساب خروجی واحدهای مجتمع مس سرچشمه کرمان ، لازم است میزان یون سولفات تحت کنترل قرار گیرد . با توجه به فرایندهای مختلف حذف یونهای معدنی و اسیدی )مانند یونهای سولفات(از پساب ، تصفیه بیولوژیکی غیر هوازی روش بهینه ای برای کاهش و حذف یونهای سولفات بهنظر می رسد.دراین راستا با تهیه یک setup آزمایشگاهی وکشت گونه های مختلف باکتری SRB وافزایش مداوم یون سولفات به مجموعه و بررسی و آنالیز میزان غلظت یون سولفات نهایی موجود در هر یک ازنمونه ها نتایج زیر به دست آمد . در این طرح در مرحله اول با شناسایی روشهای بیولوژیکی موجود برای کنترل غلظت یونهای معدنی و سولفات ، اقدام به کشت نمونه های میکروارگانیزمها نموده و میکروارگانیزم مناسب مورد استفاده مانند SRB ( sulfat reduction bacteria ( از محیط کشت شده استخراج می گردد. با تامین شرایط محیطی لازم برای رشد میکروارگانیزمها ،جمعیت میکروبی افزایش یافته و زمینه برای ورود خوراک محتوی یونهای سولفات آماده می شود.در ادامه باکاهش خوراک میکروارگانیزمها و افزایش غلظت یونهای سولفات در محیط، تحمل پذیری میکروارگانیزمها تقویت گردیده و در ادامه با قطع خوراک آنها، این میکروارگانیزمها شروع به استفاده از یونهای سولفات به عنوان منبع غذایی می نمایند. یون سولفات در نمونه ها پس از زمان ۱۰ الی ۱۵ روز به میزان درصد نسبتا خوبی کاهش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.