مقاله مروری بر استفاده از خاکستر پوسته برنج در بتن و عوامل موثر بر خواص پوزولانی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر استفاده از خاکستر پوسته برنج در بتن و عوامل موثر بر خواص پوزولانی آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر استفاده از خاکستر پوسته برنج در بتن و عوامل موثر بر خواص پوزولانی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر استفاده از خاکستر پوسته برنج در بتن و عوامل موثر بر خواص پوزولانی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر استفاده از خاکستر پوسته برنج در بتن و عوامل موثر بر خواص پوزولانی آن :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
پوسته برنج یک منبع بسیار مناسب برای استحصال سیلیس بی شکل می باشد. از هر ۱۰۰۰ کیلوگرم برنج، حدود ۲۰۰ کیلوگرم پوسته و نهایتاحدود ۴۰ کیلوگرم خاکستر به دست می آید که معمولاً بین ۸۵ % تا ۹۵ % سیلیس دارد .مقدار سیلیکای موجود در خاکستر و مقدار فعالیتپوزولانی آن، به شرایط سوزاندن نظیر دمای نهایی احتراق، مدت زمان احتراق در دمای نهایی، نرخ افزایش دما و روند خنک شدن، نوع کوره،کیفیت و میزان آسیاب نمودن خاکستر خروجی کوره بستگی دارد .در برخی تحقیقات میزان بهینه مصرف خاکستر پوسته برنج ۷%، ۱۰% یا ۱۵% عنوان گردیده که این تفاوت ها وابستگی بسیاری به نحوه سوزاندن پوسته برنج ، خنک کردن و آسیاب آن دارد و تاثیر مستقیمی درخاصیت پوزولانی خاکستر می گذارد. در یک حالت جامع شاید بهتر باشد برای درصد بهینه مصرف خاکستر پوسته برنج محدوده ۱۰ تا ۱۵درصد را بیان نمود . لذا ضروری است تحقیقاتی در مورد دسته بندی خاکستر پوسته برنج تولیدی و درصد بهینه مصرف آن انجام گیرد.هدف از این تحقیق بررسی دلایل تفاوت در میزان بهینه مصرف خاکستر پوسته برنج مشخص شده در تحقیقات گذشته می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.