مقاله اثر سطوح مختلف کود دامی بر روی برخی صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر سطوح مختلف کود دامی بر روی برخی صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف کود دامی بر روی برخی صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف کود دامی بر روی برخی صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف کود دامی بر روی برخی صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L) :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
ریحان (Ocimum basilicum L.) یکی گیاهان مهم در صنایع دارویی، غذایی و عطری است به منظور بررسی اثر سطوح مختلف کود دامی بر صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس این گیاه آزمایشی در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با پنج تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سال ۱۳۹۱ به اجرا درآمد صفات مورد بررسی شامل ارتفاع گیاه، فاصله میانگره ها (در سه بخش بالا، وسط و پایین)، تعداد میانگره، قطر ساقه، وزن تر و خشک گیاه و میزان اسانس بودند. نتایج نشان داد اکثر صفات در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار بودند. بیشترین وزن خشک اندام هوایی (۳۷/۴ گرم) از گیاهان تیمار شده با کود دامی ۴۰ درصد و کمترین آن (۲۰/۸۳ گرم) از گیاهانی که کود دامی در بستر خود نداشتند حاصل شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.