مقاله اثر وزن بنه و مصرف انواع کود بر ویژگی های کلاله و خامه زعفران (crocus sativus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر وزن بنه و مصرف انواع کود بر ویژگی های کلاله و خامه زعفران (crocus sativus L) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر وزن بنه و مصرف انواع کود بر ویژگی های کلاله و خامه زعفران (crocus sativus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر وزن بنه و مصرف انواع کود بر ویژگی های کلاله و خامه زعفران (crocus sativus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر وزن بنه و مصرف انواع کود بر ویژگی های کلاله و خامه زعفران (crocus sativus L) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این تحقیق اثر وزن بنه و مصرف انودع کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی بر خصوصیات کلاله و خامه زعفران مورد بررسی قرار گرفت. طرح آزماشی مورد استفاده اسپلیت پلات فاکتوریل با چهار تکرار بود کود دامی و شیمیایی رایج در زعفران کاری های منطقه اجرای آزمایش (معادل ۱۵۰ کیلوگرم کود ازته، ۷۵ کیلوگرم کود فسفاته، ۲۰ تن کود دامی در هکتار) در سه سطح ۱۰۰، ۵۰ و عدم مصرف کود به عنوان فاکتور اصلی و مصرف کود بیولوژیک در سه سطح (نتیروکسین، بیوسوپرفسفات و عدم مصرف کود بیولوژیک) همراه با اندازه بنه زعفران در سه سطح ۶-۴، ۱۰-۸ و ۱۴-۱۲ گرم) به عنوان فاکتور فرعی آزمایش در نظر گرفته شدند. نتایج سال اول آزمایش نشان داد که مصرف کود دامی و شیمیایی تأثیر معنی داری بر طول و وزن کلاله و خامه زعفران داشت. کمترین وزن کلاله و خامه نیز با مصرف کوچکترین اندازه بنه و بیشترین وزنه کلاله و خامه با ۳۰۰ افزایش با کاربرد بنه های ۱۴-۱۲ گرم به دست آمد. مصرف کود بیولوژیک بر وزن و طول کلاله و خامه زعفران تأثیر معنی داری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.