مقاله ارزیابی تغییرات پرولین ، کلروفیل و محتوای نسبی آب در ژنوتیپ های مختلف جو در شرایط خوگیری به سرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغییرات پرولین ، کلروفیل و محتوای نسبی آب در ژنوتیپ های مختلف جو در شرایط خوگیری به سرما دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات پرولین ، کلروفیل و محتوای نسبی آب در ژنوتیپ های مختلف جو در شرایط خوگیری به سرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات پرولین ، کلروفیل و محتوای نسبی آب در ژنوتیپ های مختلف جو در شرایط خوگیری به سرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات پرولین ، کلروفیل و محتوای نسبی آب در ژنوتیپ های مختلف جو در شرایط خوگیری به سرما :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
گیاهان همواره د معرض طیف وسیعی از تنش های محیطی هستند که این تنش ها چه زیستی و چه غیر زیستی بر میزان رشد و تولید آن ها اثر می گذارد. به منظور بررسی تأثیر خوگیری به سرما بر خصوصیات فیزیولوژیکیدر ۲۰ لاین و رقم جو ازمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار، در گلخانه ی دانشگاه محقق اردبیلی انجام گرفت. نتایج به دست آمده از آزمایش نشان داد که در اثر خوگیری به سرما پرولین و قند محلول افزایش می یابد، بیشترین مقدار پرولین در رقم Dari-friz88-A17 (1/096 میکروگرم در هر گرم وزن تر) و کمترین مقدار آن در رقم Dari-friz88-A5 (0/511 میکروگرم در هر گرم وزن تر) مشاهده شد. میزان کلروفیل در شرایط خوگیری کاهش یافت که احتمالاً این کاهش به دلیل ساخت ترکیباتی نظیر پرولین باشد. هم چنین محتوای نسبی آب نیز به طور معنی داری کاهش یافت و این کاهش در رقم حساس Dari-friz88-A5 اندکی بیشتر از بقیه ژنوتیپ ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.