مقاله واسنجی مدل های تابش فائو ۵۶ با استفاده از تکنیک عدم قطعیت بایسین و الگوریتم متروپولیس(مطالعه موردی: ایستگاه مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واسنجی مدل های تابش فائو ۵۶ با استفاده از تکنیک عدم قطعیت بایسین و الگوریتم متروپولیس(مطالعه موردی: ایستگاه مشهد) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واسنجی مدل های تابش فائو ۵۶ با استفاده از تکنیک عدم قطعیت بایسین و الگوریتم متروپولیس(مطالعه موردی: ایستگاه مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واسنجی مدل های تابش فائو ۵۶ با استفاده از تکنیک عدم قطعیت بایسین و الگوریتم متروپولیس(مطالعه موردی: ایستگاه مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واسنجی مدل های تابش فائو ۵۶ با استفاده از تکنیک عدم قطعیت بایسین و الگوریتم متروپولیس(مطالعه موردی: ایستگاه مشهد) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
تبخیر تعرق از مشخصه های مهم ارزیابی وضعیت اقلیمی اکوسیستم ها است. تخمین دقیق این پارامتر جهت استفاده در تعیین نیاز آبی گیاهان زراعی و باغی و اجرای سیستم های آبیاری و پروژه های مدیریتی منابع آب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. یکی از روش های معمول در تخمین تبخیر- تعرق روش پنمن- مونتیث فائو ۵۶ می باشد که در آن مقادیر تابش خورشیدی و تابش طول موج بلند خالص از اجزای اصلی آن به شمار می آیند. این دو متغیر با استفاده از معادلاتی که توسط فائو ۵۶ ارائه شده است محاسبه می شود و بهتر است پارامترهای این معادلات برای هر منطقه واسنجی شود. در این پژوهش با تکیه بر عدم قطعیت پارامترهای مدل، به واسنجی مدل های تابش با استفاده از تکنیک بایسین و الگوریتم متروپولیس برای ایستگاه مشهد پرداخته شد. به این منظور از داده های میکرو لایسیمتر نصب شده در ایستگاه دانشکده کشاورزی مشهد به مدت ۹۵ روز در سال ۱۳۸۴ استفاده شد. داده های هواشناسی موردنیاز نیز از ایستگاه هواشناسی مشهد تهیه گردید. به این ترتیب به جای انتخاب یک عدد خاص برای واسنجی هر پارامتر در معادلات فوق، برای کاهش عدم قطعیت، مقادیر مناسب هر کدام از پارامترها به صورت تابع توزیع احتمال ارائه شد. نتایج اعتبارسنجی نشان داد که نتایج حاصل از روش فوق نسبت به مقادیر پیشنهادی فائو از دقت بیشتری در تخمین تبخیر تعرق برخوردار است. میزان ضریب تبیین در ازای انتخاب مقادیر میانگین، میانه و حداکثر احتمال توابع توزیع به دست آمده برای هر پارامتر به ترتیب برابر ۸۷/.،۸۷/. و ۸۸/. می باشد.مقدار RMSE نیز برای هرکدام از آن ها به ترتیب برابر ۵۳/.،۴۹/. و ۵/. به دست آمد. مقدار ضریب تبیین و RMSE به ازای مقادیر توصیه شده فائو ۵۶ برای این پارامترها برابر ۸۶۸/. و ۶۵/. می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.