مقاله مقایسه اثر عصاره رزماری، ،آویشن، بره موم، ویرجینیا مایسین و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلاانتریتیدیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر عصاره رزماری، ،آویشن، بره موم، ویرجینیا مایسین و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلاانتریتیدیس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر عصاره رزماری، ،آویشن، بره موم، ویرجینیا مایسین و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلاانتریتیدیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر عصاره رزماری، ،آویشن، بره موم، ویرجینیا مایسین و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلاانتریتیدیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر عصاره رزماری، ،آویشن، بره موم، ویرجینیا مایسین و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلاانتریتیدیس :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور مقایسه اثر دو نوع عصاره گیاهی، آنتی بیوتیک ویر جینیا مایسین، پروبیوتیک و بره موم برعملکرد جوجه های گوشتیاین آزمایش بر پایه طرح کاملاً تصادفی انجام شد. تعداد ۴۲۰ قطعه جوجه گوشتی نر شامل ۷ تیمار و ۴ تکرار ۱۵ قطعه جوجه در هر تکرار به گروه های دریافت کننده جیره پایه (شاهد) و جیره پایه با ppm 150 آنتی بیوتیک جیره پایه با ppm1000 پروبیوتیک، ۱۰۰۰ ppm عصاره اتانولی رزماری، ppm1000 عصاره اتانولی آویشن و ppm500 بره موم تقسیم شدند. در کل دوره پرورش، گروه شاهد مثبت نسبت به سایر گروه ها از لحاظ ضریب تبدیل دارای بدترین عملکرد بود گروه عصاره اتانولی بره موم دارای بالاترین افزایش وزن و مصرف خوراک بود و اختلاف معنی داری را با سایر گروه ها نشان داد. P<0/05

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.