مقاله مقایسه اثر کودهای بیولوژیکی بر درصد روغن و درصدپروتئین ارقام سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر کودهای بیولوژیکی بر درصد روغن و درصدپروتئین ارقام سویا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر کودهای بیولوژیکی بر درصد روغن و درصدپروتئین ارقام سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر کودهای بیولوژیکی بر درصد روغن و درصدپروتئین ارقام سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر کودهای بیولوژیکی بر درصد روغن و درصدپروتئین ارقام سویا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
سویا عمده ترین منبع تأمین کننده پروتئین و روغن در دنیاست. به منظور بررسی اثرات دو نوع کود بیولوژیک بر صفات زایشی و عملکرد دانه ارقام سویا، آزمایشی به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ازاد اسلامی واحد اردبیل در سال ۱۳۸۸ به مرحله اجرا درآمد. در این آزمایش فاکتور اول اصلی شامل سه شرایط (کود بیولوژیک آمینول فورته، کود بیولوژیک فسنوترن و بدون کاربرد کود بیولوژیک (شرایط نرمال) و فاکتور فرعی شامل رقم ویلیامز و لاین l17 بود. نتایج آزمایش نشان داد که بین ارقام مورد ارزیابی از نظر کلیه صفات اختلاف معنی داری وجود ندارد، این در حالی است که بین شرایط مختلف ازمایشی از نظر کلیه صفات مورد مطالعه به جز تعداد دانه در هر غلاف اختلاف معنی داری وجود داشت. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که شرایط ازمایشی فسنوترن بیشترین مقدار از نظر تعداد غلاف در ساقه اصلی و ساقه فرعی، وزن صد دانه و عملکرد دانه به خود اختصاص داد. این در حالی است شرایط نرمال از لحاظ این صفات کمترین مقدار راداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.