مقاله مدلسازی شکست سد خاکی و روندیابی سیلاب ناشی از آن با استفاده از مدل های HEC-RAS و BREACH (مطالعه موردی سد تبارک آباد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی شکست سد خاکی و روندیابی سیلاب ناشی از آن با استفاده از مدل های HEC-RAS و BREACH (مطالعه موردی سد تبارک آباد) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی شکست سد خاکی و روندیابی سیلاب ناشی از آن با استفاده از مدل های HEC-RAS و BREACH (مطالعه موردی سد تبارک آباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی شکست سد خاکی و روندیابی سیلاب ناشی از آن با استفاده از مدل های HEC-RAS و BREACH (مطالعه موردی سد تبارک آباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی شکست سد خاکی و روندیابی سیلاب ناشی از آن با استفاده از مدل های HEC-RAS و BREACH (مطالعه موردی سد تبارک آباد) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
شکست سد باعث رها شدن ناگهانی حجم عظیمی از آب شده و امواج بزرگ سیلاب در پایین دست بوجود می آید. این امواج سبب خسارات جانی و مالی فراوانی می گردند. از اینرو تحلیل شکست سد برای همه سدها امری ضروری است. این تحلیل علاوه بر ارزیابی میزان خطر در پایین دست، امکان برنامه ریزی عملیات نجات و کنترل فاجعه ناشی از شکست سد را فراهم میکند. در این تحقیق سعی شده تا با استفاده از مدل BREACH GUI پارامترهای شکست سد پیشبینی و با استفاده از مدل HEC-RAS به مدلسازی شکست و روندیابی سیلاب حاصل در پایین دست پرداخته شود. سد مورد مطالعه، سد خاکی تبارک آباد در ۲۱ کیلومتری شمال شرقی شهرستان قوچان می باشد. در این تحقیق از نقشه های توپوگرافی ۱:۵۰۰۰ استفاده شده است. نتایج حائز اهمیت در این مدلسازی شامل دبی اوج خروجی از سد و زمان شکست می باشد. نتایج تحلیل نشان می دهد که ۱ ساعت و چهل دقیقه پس از آغاز شکست، دبی خروجی حاصل از شکاف به بیشترین مقدار خود یعنی m3/s 1061/49 میرسد.اولین ترک ۳۰ دقیقه پس از آغاز تحلیل رخ می دهد و در زمان ۲:۳۰ موج سیلاب به شهر می رسد. لذا فاصله زمانی بین آغاز شکست و رسیدن موج سیلاب به شهر تنها ۲ ساعت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.