مقاله تحلیل سطح توانمندی فردی و اجتماعی کشاورزان بر ادراک آن ها نسبت به کارایی ساز و کارهای بهبود مدیریت خشکسالی (مطالعه موردی:شهرستان تفرش)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل سطح توانمندی فردی و اجتماعی کشاورزان بر ادراک آن ها نسبت به کارایی ساز و کارهای بهبود مدیریت خشکسالی (مطالعه موردی:شهرستان تفرش) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل سطح توانمندی فردی و اجتماعی کشاورزان بر ادراک آن ها نسبت به کارایی ساز و کارهای بهبود مدیریت خشکسالی (مطالعه موردی:شهرستان تفرش)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل سطح توانمندی فردی و اجتماعی کشاورزان بر ادراک آن ها نسبت به کارایی ساز و کارهای بهبود مدیریت خشکسالی (مطالعه موردی:شهرستان تفرش)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل سطح توانمندی فردی و اجتماعی کشاورزان بر ادراک آن ها نسبت به کارایی ساز و کارهای بهبود مدیریت خشکسالی (مطالعه موردی:شهرستان تفرش) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
هدف از انجام این پژوهش بررسی سطوح توانمندی فردی و اجتماعی کشاورزان بر ادراک آن ها نسبت به کارایی ساز و کارهای بهبود مدیریت خشکسالی شهرستان تفرش بود. این تحقیق از لحاظ هدف، کاربردی، از نظر امکان کنترل متغیرها از نوع تحقیقات غیرآزمایشی، از نظر روش شناسی تحقیق از نوع پس رویدادی و از لحاظ پردازش داده ها از نوع علمی- ارتباطی است. جامعه آماری در تحقیق حاضر شامل کلیه کشاورزان شهرستان تفرش، که تعداد آن ها در حدود ۹۰۶۱ نفر بودند. براساس فرمول کوکران حجم نمونه حدود ۳۰۰ نفر برآورد گردید. ابزار تحقیق پرسش نامه بود که از طریق مصاحبه تکمیل گردید. پایایی مقیاس به کار رفته در این تحقیق با مقدار میانگین کلی آلفای کرونباخ ۰/۸۴۸ و روایی پرسشنامه نیز باتوجه به نظر اساتید راهنما و مشاور مورد تأیید قرار گرفت. نتایج آزمون همبستگی نشان داد که بین متغیر ادراک کشاورزان نسبت به میزان کارایی ساز و کارهای بهبود مدیریت خشکسالی با سطح توانمندی اجتماعی کشاورزان در سطح یک درصد رابطه مستقیم و معنادار و با متغیر سن، در سطح یک درصد رابطه معکوس و معناداری وجود داشت. در نهایت نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه نیز نشان داد که چهار متغیر روحیه همکاری و تمایل به انجام کار گروهی با دیگران، میزان تعامل و ارتباط اجتماعی کشاورزان، سن کشاورزان و سطح توانمندی اجتماعی کشاورز انبه ترتیب بیش ترین تأثیر را بر متغیر وابسته تحقیق یعنی ادراک کشاورزان نسبت به میزان کارایی ساز و کارهای بهبود مدیریت خشکسالی داشتند و در مجموع این چهار متغیر توانستند ۰/۷۴۱ درصد از تغییرات متغیر وابسته را تبیین نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.