مقاله بررسی جایگاه نمادهای آموزش چندفرهنگی در کتابهای درسی بخوانیم پایه چهارم و ششم ابتدایی در سال تحصیلی ۹۲-۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جایگاه نمادهای آموزش چندفرهنگی در کتابهای درسی بخوانیم پایه چهارم و ششم ابتدایی در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جایگاه نمادهای آموزش چندفرهنگی در کتابهای درسی بخوانیم پایه چهارم و ششم ابتدایی در سال تحصیلی ۹۲-۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جایگاه نمادهای آموزش چندفرهنگی در کتابهای درسی بخوانیم پایه چهارم و ششم ابتدایی در سال تحصیلی ۹۲-۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جایگاه نمادهای آموزش چندفرهنگی در کتابهای درسی بخوانیم پایه چهارم و ششم ابتدایی در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
یافته های پژوهشی نشان می دهد که حضور چند فرهنگ در کنار هم، امکان ایجاد چالش و تنش در میان افراد و فرهنگ ها را محتمل می سازد. بدین جهت، توجه به آموزش چند فرهنگی که سازوکاری است در صدد ایجاد تعامل، تفاهم و تبادل بین فرهنگی اهمیت ویژه ای پیدا می کند، بطوریکه افراد دارای فرهنگ های متفاوت، با کمترین تنش، بتوانند امکان ه مزیستی مسالمت آمیز پیدا کنند. توجه نکردن به ویژگی های فرهنگی موجب می شود دانش آموزان و معلمان دیدگاه و اعمال یکدیگر را سوء تعبیر کنند. حتی ممکن است این ناهماهنگی فرهنگی، غالباً با توانایی های فکری اشتباه گرفته شود و تصمیمات آموزشی نیز بر این اساس اتخاذ گردد. این تحقیق درصدد است تا با تحلیل محتوای کتاب بخوانیم پایه چهارم و ششم ابتدایی میزان توجه این کتب به مؤلفه های چند فرهنگی را بررسی نماید. جامعه آماری تحقیق حاضر را، محتوای کتاب های بخوانیم پایه چهارم و ششم ابتدایی میزان توجه این کتب به مؤلفه های چندفرهنگی را بررسی نماید. جامعه آماری تحقیق حاضر، محتوای کتاب های بخوانیم پایه چهارم و ششم دوره ابتدایی چاپ شده در سال ۹۲ تشکیل داده است. روش پژوهش حاضر کیفی از نوع تحلیل محتوا بوده و جامعه و نمونه آماری آن را کتاب های بخوانیم پایه چهارم و ششم ابتدایی و واحد تحلیل، شامل متن، تصاویر و فعالیت ها بوده است. یافته های تحقیق حاضر نشان می دهد که در کتاب های بخوانیم پایه چهارم و ششم ابتدایی به مقوله چند فرهنگی کم توجهی شده است. بیشترین توجه به آموزش و پرورش چند فرهنگی، در کتاب بخوانیم پایه ششم ابتدایی و در زمینه چندفرهنگی بیشترین توجه به مسئله انعکاس تنوع قومی، مذهبی، دینی و محیطی (۲۴/۶۱%) و کمترین توجه به تنوع استفاده از روش تدریس و ارزشایبی و مواد و محیط یادگیری (۱۰/۷۸) بوده است. پیشنهاد می شود با توجه به فرهنگ های گوناگونی که در جامعه ایران وجود دارد بازبینی و تجدید ن ظر در محتوای کتاب های درسی صورت گرفته و به اصول زیست چند فرهنگی با هدف ایجاد تعامل و تفاهم و تبادل بین فرهنگی توجه بیشتری شود و نیز فرصت و شرایط بهتر و بیشتری برای پرداختن و نهادینه شدن آنها فراهم آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.