مقاله بررسی تأثیر احداث Check Dam بر مرفولوژی آبراهه ها و ترسیب رسوبات ریزدانه بر اساس معیار ماسه، سیلت و رس (مطالعه موردی: حوضه آبخیز دم تنگ داراب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر احداث Check Dam بر مرفولوژی آبراهه ها و ترسیب رسوبات ریزدانه بر اساس معیار ماسه، سیلت و رس (مطالعه موردی: حوضه آبخیز دم تنگ داراب) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر احداث Check Dam بر مرفولوژی آبراهه ها و ترسیب رسوبات ریزدانه بر اساس معیار ماسه، سیلت و رس (مطالعه موردی: حوضه آبخیز دم تنگ داراب)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر احداث Check Dam بر مرفولوژی آبراهه ها و ترسیب رسوبات ریزدانه بر اساس معیار ماسه، سیلت و رس (مطالعه موردی: حوضه آبخیز دم تنگ داراب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر احداث Check Dam بر مرفولوژی آبراهه ها و ترسیب رسوبات ریزدانه بر اساس معیار ماسه، سیلت و رس (مطالعه موردی: حوضه آبخیز دم تنگ داراب) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یکی از روش های ساده برای کنترل فرسایش ، مهار سیلاب و کاهش خسارات سیل در آبراهه های حوزه آبخیز، احداث سدهای اصلاحی خشکه چین است . هدف از این تحقیق بررسی عملکرد سدهای اصلاحی رسوبگیر خشکه چین احداث شده در طول یک آبراهه بر مرفولوژی آبراهه و ترسیب رسوبات در یک منطقه کوهستانی خشک و نیمه خشک است. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که عملکرد سدهای اصلاحی ایجاد شده در تله اندازی رسوبات ریزدانه در قسمت های مختلف آبراهه متفاوت است و در این بین سدهای انتهایی عملکرد بهتری داشته اند. از سراب آبراهه به سمت پایین دست، پهنای آبراهه افزایش یافته و میزان رسوبات تله انداخته شده توسط سدهای انتهایی بیشتر از رسوبات ترسیب شده در سراب آبراهه است . و با توجه به نتایج حاصل از مقایسه ی درصد ماسه، سیلت و رس و همچنین منحنی های دانه بندی رسوبات سدهای هر آبراهه می توان گفت سدهای شماره ۳ در هر دو آبراهه از عملکرد نسبی بهتری در گرفتن ذرات ریزدانه برخوردار بوده اند و سدهای شماره ۲و ۱ به ترتیب در رتبه های بعدی قرار می گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.