مقاله نحوه بیان اسیدهای آمبنه لایزین و متیونین در گندم تحت اثر کادمیوم و جیوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نحوه بیان اسیدهای آمبنه لایزین و متیونین در گندم تحت اثر کادمیوم و جیوه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نحوه بیان اسیدهای آمبنه لایزین و متیونین در گندم تحت اثر کادمیوم و جیوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نحوه بیان اسیدهای آمبنه لایزین و متیونین در گندم تحت اثر کادمیوم و جیوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نحوه بیان اسیدهای آمبنه لایزین و متیونین در گندم تحت اثر کادمیوم و جیوه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
گندم یکی از محصولات غذایی عمده دنیای امروزی به شمار می رود. فلزات سنگین، آلوده کننده های مهم محیطی بوده و سمیت آن ها به دلایل زیست محیطی، تکاملی و اکولوژیکی یک مسئله بسیار مهم می باشد. با تجمع در خاک و جذب بوسیله گیاه به زنجیره غذایی وارد می شوند و مسمومیت هایی را در گیاهان و افراد تغذیه کننده بوجود می آورند. و نیز بسیاری از اعمال سلولی را مختل و رشد و نمو را متوقف می سازند. متیونین و لایزین اسید آمینه های ضروری در سلول های گیاهی بوده و در سطح گیاهان و در برخی از بافت های گیاهی تحت برخی شرایط استرس تا حد زیادی میزان سنتز آن ها تنظیم می شوند و فرآیندهای ضروری سلول مانند تقسیم سلولی، سنتز دیواره سلولی، سنتز کلرفیل و سنتز غشاء را تنظیم می کنند. هدف از این تحقیق مطالعه کادمیوم و جیو ه بر نحوه بیان اسیدهای آمینه لابزین و متیونین در دو رقم تجن و گنبد گندم می باشد. نمونه برداری در مرحله ۳برگی انجام گردید. نتایج نشان داد که تحت اثر تیمار بیشترین میزان متیونین را رقم گنبد و بیشترین میزان لایزین را رقم تجن در زمان های ۸ و ۱۶ ساعت نسبت به شاهد نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.