مقاله تأثیر هیدروپرایمینگ پرایمینگ با اسیدسالیسیلیک بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه چغندر قند تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر هیدروپرایمینگ پرایمینگ با اسیدسالیسیلیک بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه چغندر قند تحت تنش شوری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر هیدروپرایمینگ پرایمینگ با اسیدسالیسیلیک بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه چغندر قند تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر هیدروپرایمینگ پرایمینگ با اسیدسالیسیلیک بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه چغندر قند تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر هیدروپرایمینگ پرایمینگ با اسیدسالیسیلیک بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه چغندر قند تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
امروزه پرایمینگ بذر به طور گسترده و توسعه یافته، جهت اصلاح جوانه زنی و سبز شدن گیاهچه ها تحت تنش های محیطی در گستره زیادی از گیاهان استفاده می شود. جهت بررسی اثر پرایمینگ بر جوانه زنی و رشد گیاهچه چغندرقند تحت تنش شوری آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح آماری بلوک کاملاً تصادفی در ۴ تکرار انجام شد. که در ان فاکتور اول انواع پرایمنگ در سه سطح شامل: شاهد (بدون پرایمینگ)، هیدروپرایمنگ (پرایمینگ با آب) و پرایمینگ با سالسیلیک اسید فاکتور دوم شوری بوده که شامل: بدون شوری، شوری ۵۰ میلی مولار و شوری ۱۰۰ میلی مولار، کشت بذور بصورت حوله کاغذی (ساندویچی) بود نتایج نشان داد که هیدروپرایمینگ در مقاسیه با دو تیمار دیگر بیشترین تأثیر را بر روی درصد جوانه زنی، متوسط زمان جوانه زنی و سرعت جوانه زنی بذر چغندرقند داشت. هم چنین با افزایش سطح شوری، سرعت جوانه زنی و شاخص طولی قدرت بذر چغندرقند کاهش پیدا کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.