مقاله تعیین الگوی بهینه کشت با هدف تولیدمحصولات زراعی ارگانیک به کمک رهیافت برنامه ریزی آرمانی ترتیبی توسعه یافتهELGP (مطالعه موردی: شهرستان گرگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین الگوی بهینه کشت با هدف تولیدمحصولات زراعی ارگانیک به کمک رهیافت برنامه ریزی آرمانی ترتیبی توسعه یافتهELGP (مطالعه موردی: شهرستان گرگان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین الگوی بهینه کشت با هدف تولیدمحصولات زراعی ارگانیک به کمک رهیافت برنامه ریزی آرمانی ترتیبی توسعه یافتهELGP (مطالعه موردی: شهرستان گرگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین الگوی بهینه کشت با هدف تولیدمحصولات زراعی ارگانیک به کمک رهیافت برنامه ریزی آرمانی ترتیبی توسعه یافتهELGP (مطالعه موردی: شهرستان گرگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین الگوی بهینه کشت با هدف تولیدمحصولات زراعی ارگانیک به کمک رهیافت برنامه ریزی آرمانی ترتیبی توسعه یافتهELGP (مطالعه موردی: شهرستان گرگان) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یکی از بزرگترین چالش های پیش روی جامعه بشری دردهه های اخیر، مسئله امنیت و افزایش تولیدات کشاورزی سلامت غذایی جمعیت رو به افزایش دنیاست. بحران جمعیت از یک طرف و استفاده بیش از حد سموم و کودهای شیمیایی برای رفع نیازهای آن ها از طرف دیگر سبب حرکت کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی ارگانیک گردید هدف ما از این تحقیق تعیین الگوی بهینه کشتی است که در آن مدیر واحد زراعی علاوه بر آرمان های متداول خوداهداف تولید محصولات زراعی ارگانیک را نیز در بگیرد. از این رو در این پژوهش از رهیافت ELGP که قادر به در کنار هم قراردادن و اولویت بندی آرمانها می باشد. سپس مدل فوق بااستفاده از نرم افزار LINGO برآورد گردید. نتایج نشان داد که با درنظر گرفتن آرمان های ارگانیک درکنار آرمان های دیگر مدیر واحد زراعی سود واحد اقتصاذدی بدون کم شدن سطح زیر کشت کل افزایش و میزان استفاده از نهاده ها کاهش می یابد. هم چنین هیچ انحرافی از آرمان های ارگانیک به دست نیامده است و این نشان دهنده رسیدن به سطح قابل قبول تصمیم گیرنده می باشد. درمورد تولید محصولات نسبت به شرایط فعلی منطقه در الگوی برآوردی محصولات گندم، پنبه، کلزا، باقلا و گوجه فرنگی وارد الگوی کشت شده اند. که سطح زیر کشت پنبه نسبت به قبل کاهش ولی بقیه محصولات نسبت به قبل سطح زیلرکشت بیشتری را نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.