مقاله تولید محصولات جالیزی سالم با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاک های سبک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید محصولات جالیزی سالم با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاک های سبک دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید محصولات جالیزی سالم با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاک های سبک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید محصولات جالیزی سالم با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاک های سبک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید محصولات جالیزی سالم با احتیاط در مصرف کودهای فسفره در خاک های سبک :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
فسفر یکی از عناصر غذایی ضروری برای رشد گیاهان به حساب می آید. این عنصر نقش مهمی در ذخیره و انتقال انرژی دارد و کمبود آب باعث کاهش عملکرد می گردد. مصرف مداوم کودهای فسفره سبب افزایش غلظت فسفر در خاک شده و این باعث بروز مسمومیت فسفر و کاهش غلظت عناصر روی و آهن در گیاه می گردد. در منطقه جیرفت و کهنوج بخش وسیعی از خاک های تحت کشت هندوانه و خیار سبز دارای بافت سبک می باشند و کشاورزان هر ساله اقدام به مصرف مقدار قابل توجهی از کودهای فسفره می نمایند که این امر موجب کاهش کمی و کیفی محصول تولیدی می گردد؛ لذا مصرف این کود بایستی براساس نتایج آزمون خاک و برخی از خصوصیات خاک از جمله بافت خاک باشد. این تحقیق با کاربرد سطوح صفر، ۱۰۰، ۲۰۰، ۲۵۰، ۳۵۰ کیلوگرم کود سوپرفسفات تریپل در هکتار جهت بررسی تأثیر مقادیر مختلف فسفر بر روی کمیت و کیفیت محصول خیار در اراضی بابافت سبک و متوسط صورت گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.