مقاله شناسایی ژنوتیپ های گندم نان دارای عملکرد دانه و ارزش نانوایی مطلوب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ژنوتیپ های گندم نان دارای عملکرد دانه و ارزش نانوایی مطلوب دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ژنوتیپ های گندم نان دارای عملکرد دانه و ارزش نانوایی مطلوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ژنوتیپ های گندم نان دارای عملکرد دانه و ارزش نانوایی مطلوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ژنوتیپ های گندم نان دارای عملکرد دانه و ارزش نانوایی مطلوب :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور انتخاب ژنوتیپ های برتر از نظر عملکرد و ارزش نانوایی مطلوب تعداد ۱۳ژنوتیپ گندم زراعی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار در مزرعه آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان در سال ۱۳۹۱ کشت شد. شناسایی و گزینش ارقام از نظر زیرواحدهای گلوتنین با استفاده از مارکرهای STS پیوسته با ژن های کیفیت پروتئین با سیستم الکتروفورز انجام گردید. نتایج تجزیه واریانس بیانگر وجود تفاوت معنی دار بین ژنوتیپ ها برای صفات تعداد خوشه در کرت و عملکرد دانه بود ژنوتیپ های پاستور و گلستان به ترتیب بیشترین میزان عملکرد دانه در کرت را داشتند. در بین ژنوتیپ های مورد بررسی ژنوتیپ های پاستور و گلستان به ترتیب با تولید عملکرد بالا و دارا بودن اللهای کیفیت مطلوب نانوایی شناسایی شدند و ژنوتیپ های سومایتری و دریا فاقد کیفیت نانوایی و عملکرد مناسب بودند. در این تحقیق با تعیین نشانگرهای DNA مبتنی بر PCR از ژن ای رمزکننده زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا، روشی جایگزین در گزینش ارقام گندم با کیفیت نانوایی مطلوب به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.