مقاله بهبود کیفیت و نگهداری میوه نارنگی انشو با محلول پاشی جیبرلیک اسید GA3 Citrus unshiuو اوره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود کیفیت و نگهداری میوه نارنگی انشو با محلول پاشی جیبرلیک اسید GA3 Citrus unshiuو اوره دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود کیفیت و نگهداری میوه نارنگی انشو با محلول پاشی جیبرلیک اسید GA3 Citrus unshiuو اوره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود کیفیت و نگهداری میوه نارنگی انشو با محلول پاشی جیبرلیک اسید GA3 Citrus unshiuو اوره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود کیفیت و نگهداری میوه نارنگی انشو با محلول پاشی جیبرلیک اسید GA3 Citrus unshiuو اوره :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
نارنگی انشو Marcovich Citrus unshiuیکی از ارقام زودرس و سال آور مرکبات می باشد. در پژوهش حاضر به منظور افزایش میزان نگهداری میوه و هم چنین بهبود صفات کیفی میوه درختان نارنگی انشو با پایه پونسیروس، در اواخر دوره گلدهی با جیبرلیک اسید و اوره در غلظت های مختلف به تنهایی و در ترکیب بایکدیگر بکار گرفته شدند. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۲۶ اردبیهشت سال ۱۳۸۸ با ۴ تکرار و ۶تیمار شامل شاهد، GA3 ( mg/l ،۱۵ mg/l GA3 + اوره ۱، GA3 mg/l 30+ GA3 mg/l 30اوره ۱ در باغات مهدشت پایین واقع در ۱۵ کیلومتری شهرستان ساری انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که تیمار GA3 mg/l 15 به میزان قابل توجهی درصد نگهداری میوه را نسبت به شاهد افزایش داده است. به شاهد موجب تراکم شدن و سفت تر شدن بافت پوست و کم شدن حالت پوکی ان شد و با توجه به کاهش قطر پوست در همه تیمارها نسبت به شاهد، میوه ها دارای پوستی نازک، اما سفت شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.