مقاله تأثیر عصاره کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و میکروفلور جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر عصاره کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و میکروفلور جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر عصاره کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و میکروفلور جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عصاره کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و میکروفلور جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر عصاره کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و میکروفلور جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این آزمایش از تعداد ۳۳۰ قطعه جوجه گوشتی نر و ماده یک روزه سویه راس ۳۰۸ در قالب آزمون فاکتوریل با طرح پایه کاملاً تصادفی با ۶ تیمار ، ۵ تکرار و ۱۱ جوجه درهر زیر مشاهده استفاده شد. تیمارهای مورد استفاده شامل: ۱- تیمار شاهد ۲- تیمار ۰/۵ میلی لیتر آسید آلی در یک لیتر آب ۳- تیمار ۱ میلی لیتر اسید در یک لیتر آب ۴- تیمار ۲ میلی لیتر عصاره کاسنی در یک لیتر آب ۵- تیمار ترکیبی ۰/۵ میلی لیتر اسید آلی و ۲ میلی لیتر عصاره کاسنی در یک لیتر آب و ۶- تیمار ترکیبی ۱ میلی لیتر اسید آلی و ۲ میلی لیتر عصاره کاسنی در یک لیتر آب بودند. ویژگی های لاشه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل از این آزمایش بهبود در وزن سین، وزن ران، وزن بال به وزن زنده و افزایش طول قسمت های مختلف روده کوچک در زمان استفاده از اسید آلی را نشان داد اثر استفاده از عصاره کاسنی روی ضریب تبدیل غذایی با وجود عدم معنی داری مثبت بود. استفاده از عصاره کاسنی باعث بهبود در افزایش وزن روزانه، وزن ران به وزن زنده و افزایش طول قسمت های مختلف روده کوچک شد. ۰/۰۵ p

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.