مقاله تأثیر غلظت و مراحل محلول پاشی نانواکسید آهن بر روی صفات مورفولوژیکی و جذب برخی عناصر معدنی در غده سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر غلظت و مراحل محلول پاشی نانواکسید آهن بر روی صفات مورفولوژیکی و جذب برخی عناصر معدنی در غده سیب زمینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر غلظت و مراحل محلول پاشی نانواکسید آهن بر روی صفات مورفولوژیکی و جذب برخی عناصر معدنی در غده سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر غلظت و مراحل محلول پاشی نانواکسید آهن بر روی صفات مورفولوژیکی و جذب برخی عناصر معدنی در غده سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر غلظت و مراحل محلول پاشی نانواکسید آهن بر روی صفات مورفولوژیکی و جذب برخی عناصر معدنی در غده سیب زمینی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این آزمایش در سال زراعی ۱۳۹۱ بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. فاکتور اول شامل کود نانواکسید آهن در سطوح ۰، ۰۵، ۰، ۱، ۱۵، ۲ درصد و فاکتور دوم شامل مراحل محلول پاشی (زمان گلدهی، زمان شروع غده بندی و زمان پر شدن غده) می باش. نتایج تجزیه واریانس نشان داد اثر متقابل غلظت آهن × مراحل محلول پاشی بر میزان کلروفیل برگ، درصد ماده خشک غده و غلظت سدیم در سطح احتمال یک درصد و بر عملکرد غده، غلظت پتاسیم در سطح احتمال پنج درصد معنی دار بدست آمد با توجه به مقایسات میانگین بیشترین میزان کلروفیل برگ در غلظت ۲ درصد نانواکسید آهن طی یک مرحله محلول پاشی، دو مرحله ای غلظت ۲ درصد نانواکسید آهن، بیشترین غلظت سدیم در تیمار شاهد با مصرف کود آهن معمولی و بیشترین غلظت پتاسیم غده سیب زمینی در محلول پاشی دو مرحله ای غلظت ۱/۵ درصد نانواکسید اآهن و محلول پاشی ۳ مرحله ای غلظت ۰/۵ درصد به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.