مقاله تأثیر فصل چرا و ارتفاع مرتع به پروفیل اسیدهای چرب شیر بزهای خلخالی چراکننده در مراتع سبلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر فصل چرا و ارتفاع مرتع به پروفیل اسیدهای چرب شیر بزهای خلخالی چراکننده در مراتع سبلان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر فصل چرا و ارتفاع مرتع به پروفیل اسیدهای چرب شیر بزهای خلخالی چراکننده در مراتع سبلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر فصل چرا و ارتفاع مرتع به پروفیل اسیدهای چرب شیر بزهای خلخالی چراکننده در مراتع سبلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر فصل چرا و ارتفاع مرتع به پروفیل اسیدهای چرب شیر بزهای خلخالی چراکننده در مراتع سبلان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پژوهش حاضر با هدف اثر فصل چرا ارتفاع مراتع بر پروفیل اسیدهای چرب شیر بزهای خلخالی چراکننده در مراتع جنوب شرقی سبلان انجام گرفت. در این مطالعه نمونه گیری از ۲۰ رأس بز خلخالی چراکننده در دو رویشگاه مرتعی (ارتفاعات ۲۷۰۰—۲۳۰۰ متر، ۳۷۰۰ -۳۲۰۰ متر) در طی فصول بهار و تابستان انجام گرفت. سپس ترکیب شیر نمونه های جمع آوری شده با دستگاه میللکواسکن و پروفیل اسیدهای چرب با دستگاه گاز کروماتوگرافی آنالیز شدند. نتایج حاصل نشان داد که درصد چربی، مواد جامد بدون چربی و لاکتوز در شیر بزهای چراکننده در مراتع واقع در ارتفاع دوم بطور معنی داری ۰۵/ P<بیشتر از درصد آن در شیر بزهای چراکننده در مراتع واقع در ارتفاع اول بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.