مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر بر و روی بر کیفیت و خصوصیات فیزیولوژیک میوه هندوانه (lanatus cirtulus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر بر و روی بر کیفیت و خصوصیات فیزیولوژیک میوه هندوانه (lanatus cirtulus) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر بر و روی بر کیفیت و خصوصیات فیزیولوژیک میوه هندوانه (lanatus cirtulus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر بر و روی بر کیفیت و خصوصیات فیزیولوژیک میوه هندوانه (lanatus cirtulus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی عناصر بر و روی بر کیفیت و خصوصیات فیزیولوژیک میوه هندوانه (lanatus cirtulus) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق در سال ۱۳۹۱ در مزرعه مرکز تحقیقات جیرفت به مرحله اجرا درآمد. آزمایشهای مربوط به این تحقیق به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. در این تحقیق اثر محلول پاشی اسیدبوریک (۰، ۱۰، ۱۵، ۲۰ کیلوگرم در هکتار) و سولفات روی (۰، ۳۰، ۴۰ کیلوگرم در هکتار) بر کلروفیل، ویتامین ث، درصد قند، اسید کل و میزان آلودگی هندوانه رقم سوئیت هیبرید B34 بررسی شد. نتایج نشان داد اثر کود بر، بر قند میوه ی هندوانه در سطح ۱ معنی دار است. بطوریکه بیشتین درصد از تیمار ۲۰ کیلوگرم در هکتار بر، به میزان ۹/۳۲۲ درصد و کمترین درصد قند نیز از تیمار شاهد به دست آمد. بیشترین میزان ویتامین c برحسب میلی گرم در ۱۰۰ سی سی، از تیمار (۱۵ کیلوگرم در هکتار بر و ۴۰ کیلوگرم در هکتار روی× ۱۱/۶۷ میلی گرم در ۱۰۰ سی سی به دست آمد و کمترین میزان ویتامین ث نیز از تیمار (۰ کیلوگرم در هکتار بر و ۰ کیلوگرم درهکتار روی)، ۶/۲۷۷ میلی گرم در ۱۰۰ سی سی به دست آمد. بیشترین میزان کلروفیل b,a و کل از تیمار b4z3 (20 کیلوگرم در هکتار بر و ۴۰ کیلوگرم در هکتار روی)، به دست آمد، نتایج نشان داد اثر متقابل کود بر و روی بر اسید کل TA در میوه ی هندوانه در سطح ۵ معنی دار است. بطوریکه بیشترین میزان اسید کل بر حسب میلی گرم بر لیتر ازتیمار (۱۵ گرم در هکتار بر و ۴۰ کیلوگرم در هکتار روی)، ۰/۴۴۴۷ میلی گرم بر لیتر به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.