مقاله بررسی تأثیر محیط کشت و pHبر سرعت رشد میسلیوم قارچ شیتاکه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر محیط کشت و pHبر سرعت رشد میسلیوم قارچ شیتاکه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر محیط کشت و pHبر سرعت رشد میسلیوم قارچ شیتاکه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر محیط کشت و pHبر سرعت رشد میسلیوم قارچ شیتاکه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر محیط کشت و pHبر سرعت رشد میسلیوم قارچ شیتاکه :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
قارچ شیتاکه (Lentinula edodesدومین قارچ خوراکی محبوب در سرتاسر جهان می باشد این قارچ دارای طعم لذیذ؛ ارزش غذایی بالا و هم چنین خواص دارویی زیاد می باشد. عوامل کشت مانند ترکیبات محیط کشت، دما و pH سرعت رشد میسلیوم را تحت تأثیر قرار می دهند. بنابراین تحقیق به منظور بهینه سازی شرایط محیطی برای رشد رویشی قارچ شیتاکه به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا شد. در این مطالعه اثر pHدر سه سطح (۴/۵، ۵، ۵/۵) بر رشد خطی میسلیوم قارچ شیتاکه در دو محیط کشت تهیه شده از عصاره دانه های گندم و جو برسی شد. مقایسه سرعت رشد میسلیوم در pH های مختلف نشان داد که بیشترین سرعت رشد (۱۰/۵ میلیمتر در روز) در عصاره گدم با و کمترین سرعت رشد (۹/۳ میلیمتر بر روز) در عصاره جو با ۴/۵ = pHاتفاق افتاد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.