مقاله اولین گزارش دو بیماری حباب تر (Mycogone perniciosa) و کپک سبز Trichoderma harzianum از استان اردبیل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اولین گزارش دو بیماری حباب تر (Mycogone perniciosa) و کپک سبز Trichoderma harzianum از استان اردبیل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اولین گزارش دو بیماری حباب تر (Mycogone perniciosa) و کپک سبز Trichoderma harzianum از استان اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اولین گزارش دو بیماری حباب تر (Mycogone perniciosa) و کپک سبز Trichoderma harzianum از استان اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اولین گزارش دو بیماری حباب تر (Mycogone perniciosa) و کپک سبز Trichoderma harzianum از استان اردبیل :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus ) به دلیل ارزش غذایی و دارویی دارای اهمیت زیادی است. این قارچ در مراحل رشدی خود در معرض بسیاری از عوامل بیماریزا و آفات قرار میگیرد. به دنبال مشاهده برخی علایم ناشی از قارچهای بیمارگر روی قارچ خوراکی، مراکز پرورش و تولید قارچ خوراکی دکمه ای در استان اردبیل در سال ۱۳۹۱ مورد بازرسی و نمونهبرداری قرار گرفتند. پس از جداسازی و خالص- سازی، ۷۵ جدایه قارچی به دست آمد و با استفاده از کلیدهای شناسایی و مقالات و منابع معتبر تا حد گونه مورد شناسایی قرار گرفتند. از بین این جدایه ها، ۲۲ جدایه متعلق به گونه Trichoderma harzianum و ۱۲ جدایه متعلق به گونه Mycogone perniciosa بودند. T. harzianum عامل کپک سبز از عوامل مهم خسارزا روی قارچ خوراکی به شمار میرود و در نقاط آلوده، پرگنه سبز کمرنگ با حاشیه سفید روی بسترها ایجاد میکند. از مهمترین علائم بیماری حباب تر (با عامل قارچی M. perniciosa ) توسعه بافت بدشکل روی اندام باردهی میباشد که ابتدا سفید رنگ و پنبهای بوده و با گذشت زمان به رنگ قهوهای در میآید. این دو بیماری از عوامل محدود کننده تولید قارچ خوراکی در دنیا به شمار میرود. پس از شناسایی دقیق عوامل بیماریزا اتخاذ راهکارهای کنترلی مناسب ضروری است. در این بررسی دو گونه M. perniciosa و T. harzianum برای اولین بار از استان اردبیل گزارش میشوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.