مقاله بررس اثر تلقیح باکتری برادی ریزوبیوم جاپونیکوم در سطوح مختلف تقسیط کود اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررس اثر تلقیح باکتری برادی ریزوبیوم جاپونیکوم در سطوح مختلف تقسیط کود اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررس اثر تلقیح باکتری برادی ریزوبیوم جاپونیکوم در سطوح مختلف تقسیط کود اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررس اثر تلقیح باکتری برادی ریزوبیوم جاپونیکوم در سطوح مختلف تقسیط کود اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررس اثر تلقیح باکتری برادی ریزوبیوم جاپونیکوم در سطوح مختلف تقسیط کود اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
جهت ارزیابی آثار تلقیح باکتری برادی ریزوبیوم و سطوح تقسیط شده کود اوره بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا در مزرعه، آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید. فاکتورها شامل باکتری برادی ریزوبیوم جاپونیکوم و تقسیط کود اوره بود. نتایج به دست آمده از مقایسات میانگین نشان داد که ترکیب تیمارهای تلقیح و سطح کودی ۷۵ کیلوگرم اوره در هکتار پس از استقرار کامل + ۷۵ کیلوگرم اوره در هکتار در مرحله پر شدن دانه باعث افزایش ۳۸۴ در عملکرد دانه ، ۳۵۶ در تعداد دانه در غلاف شد. بیشترین مقدار وزن هزار دانه در بوته از ترکیب تیماری تلقیح با باکتری و عدم مصرف کود به دست آمده که نسبت به شاهد تا ۳ برابر افزایش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.