مقاله بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر ماندگاری و جمعیت میکروبی گل شاخه بریده نرگس رقم «تازتا»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر ماندگاری و جمعیت میکروبی گل شاخه بریده نرگس رقم «تازتا» دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر ماندگاری و جمعیت میکروبی گل شاخه بریده نرگس رقم «تازتا»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر ماندگاری و جمعیت میکروبی گل شاخه بریده نرگس رقم «تازتا»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر ماندگاری و جمعیت میکروبی گل شاخه بریده نرگس رقم «تازتا» :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی طول عمر نرگس پژوهشی در قالب فاکتوریل بر پایه کاملاً تصادفی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد جیرفت انجام شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل اسید جیبرلیک (۰، ۲۰ و ۴۰ میلی گرم در لیتر) و کلرید کلسیم(، ۲۰ و ۴۰ میلی مولار به همراه ۴ درصد ساکارز در چهار تکرا رانجام گرفت. در این پژوهش صفات طول عمر، جذب اب، وزن تر نسبی گل و جمعیت میکروبی مورد ارزیابی قرار گرفتند. تجزیه واریانس و مقایسه میانگین تیمارهای مختلف نشان داد بالاترین طول عمر گل های شاخه بریده در غلظت ۲۰ میلی مولار کلرید کلسیم برای بهبود افزایش ماندگاری مورد نیاز است. تغییرات وزن تر نسبی در روزهای مختلف ارزیابی نشان داد که وزن تر نسبی ازابتدای آزمایش تا روز ۱۰ کاهش ولی در روز ۱۲ آزمایش افزایش معنی داری نشان داد. تیمار اسید جیبرلیک ۴۰ میلی گرم در لیتر بیشترین رشد میکروبی مشاهد گردید و کمترین آن در تیمار ۴۰ میلی گرم در لیتر اسید جیبرلیک به همراه ۱۰ میلی مولار کلرید کلسیم مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.