مقاله بررسی اثر نانو ذرات روی، سولفات روی و فسفر بر خصوصیات زراعی و عملکرد گلرنگ رقم محلی اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر نانو ذرات روی، سولفات روی و فسفر بر خصوصیات زراعی و عملکرد گلرنگ رقم محلی اصفهان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر نانو ذرات روی، سولفات روی و فسفر بر خصوصیات زراعی و عملکرد گلرنگ رقم محلی اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر نانو ذرات روی، سولفات روی و فسفر بر خصوصیات زراعی و عملکرد گلرنگ رقم محلی اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر نانو ذرات روی، سولفات روی و فسفر بر خصوصیات زراعی و عملکرد گلرنگ رقم محلی اصفهان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر نانوذرات روی، سولفات روی و فسفر برخصوصیات زراعی و عملکرد گلرنگ رقم محلی اصفهان آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۱-۱۳۹۰ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اجرا گردید. سطوح مختلف فسفر در چهار سطح شاهد (صفر)، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ کیلوگرم کود سوپر فسفات تریپل و منابع مختلف روی در جهار سطح شاهد،نانو ذرات روی با غلظت های ۰/۵ و ۱ در هزار سولفات روی ۳ در هزار بودند. نتایج حاصله نشان داد با افزایش مقادیر فسفر و روی عملکرد دانه افزایش یافت. نتایج اثرات متقابل تیمارها نشان داد که ، بیشترین وزن غوزه در بوته معادل ۲۴/۶۸ گرم مربوط به تیمار ۷۵ کیلوگرم سوپرفسفات تریپل و ۰/۵ در هزار نانو ذرات روی بود. بیشترین عملکرد دانه به میزان ۲۳۶۴/۳ کیلوگرم در هکتار از تیمار ۵۰ کیلوگرم سوپرفسفات تریپل و ۱ در هزار نانوذرات روی حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.