مقاله بررسی اثرات نیتروژن و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم بر میزان روغن و پروتئین سه ورایته سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات نیتروژن و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم بر میزان روغن و پروتئین سه ورایته سویا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات نیتروژن و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم بر میزان روغن و پروتئین سه ورایته سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات نیتروژن و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم بر میزان روغن و پروتئین سه ورایته سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات نیتروژن و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم بر میزان روغن و پروتئین سه ورایته سویا :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
دانه خشک سویا دارای ۱۴ تا ۲۰ درصد روغن و ۳۰ تا ۴۰ درصد پروتئین دارد. و نیتروژن بطور مستقیم، در کاهش یا افزایش روغن و پروتئین سویا دخالت دارد. بدین منظور اثر نیتروژن و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم روی روغن و پروتئین سه رقم سویا مورد بررسی قرار گرفت و آزمایش در مزرعه بصورت کرتهای خرد شده، در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در کرمان ۱۳۹۱ اجرا شد. عامل بذر با باکتری ۴- تلقیح بذر با باکتری همراه ۵۰ کیلوگرم در هکتار کود اوره و عامل فرعی ارقام سویا (۱- M7 2- ویلیامز ۲- L17 ) بودند. نتیاج نشان داد که تیمارهای کودی بر درصد پروتئین موثر بودند که تیمار کودی ۲ باعث کاهش درصد روغن دانه و افزایش درصد پروتئین گردید ولی ارقام بر روی درصد روغن و پروتئین موثر نبوده و اثر متقابلی بین کود و رقم در درصد روغن بوجود آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.