مقاله بررسی پتانسیل تولید ارگانیک ریحانOcimum basilicum با استفاده از کودهای آلی و بیولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پتانسیل تولید ارگانیک ریحانOcimum basilicum با استفاده از کودهای آلی و بیولوژیک دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پتانسیل تولید ارگانیک ریحانOcimum basilicum با استفاده از کودهای آلی و بیولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پتانسیل تولید ارگانیک ریحانOcimum basilicum با استفاده از کودهای آلی و بیولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پتانسیل تولید ارگانیک ریحانOcimum basilicum با استفاده از کودهای آلی و بیولوژیک :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
استفاده از کوهای آلی به دلیل تأثیر مناسب در اصلاح خصوصیات فیزیک و شیمیایی خاک، کاهش عوارض زیست محیطی و رشد بهتر گیاه از جمله راهکارهای مناسب در تولید ارگانیک گیاهان مخصوصاً گیاهان دارویی می باشد. در این راستا آزمایشی گلخانه ای در قالب طرح کاملاً تصادفی با هفت تیمار کودی و سه تکرار در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ در گلخانه تحقیقاتی دانشکده تربیت مدرس روی گیاه دارویی ریحان انجام شد. تیمارها شامل شاهد (عدم کوددهی)ع کود شیمیایی ، کود دامی در دو سطح ۲۰ و ۴۰ درصد حجمی، ورمی کمپوست در دو سطح ۲۰ و ۴۰ درصد حجمی و کود بیوفسفات بارور ۲ بودند. نتایج نشان داد که تیمار وری کمپوست ۲۰ درصد بیشترین وزن تر و خشک گیاه را تولید کرد. تیمارهای ورمی کمپوست ۲۰ و ۴۰ درصد ودامی ۲۰ درصد بیشترین ارتفاع گیاه را باعث شدند. با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت که کودهای آلی به ویژه ورمی کمپوست نسبت به کودهای شیمیایی برتری داشته و گیاه ریحان نیز به کودهای آلی پاسخ مثبت داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.