مقاله اثر جیرههای غذایی حاوی اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.) بر پارامترهای خونشناسی و فعالیت لایزوزیم سرم خون ماهی قزلآلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر جیرههای غذایی حاوی اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.) بر پارامترهای خونشناسی و فعالیت لایزوزیم سرم خون ماهی قزلآلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر جیرههای غذایی حاوی اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.) بر پارامترهای خونشناسی و فعالیت لایزوزیم سرم خون ماهی قزلآلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر جیرههای غذایی حاوی اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.) بر پارامترهای خونشناسی و فعالیت لایزوزیم سرم خون ماهی قزلآلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر جیرههای غذایی حاوی اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.) بر پارامترهای خونشناسی و فعالیت لایزوزیم سرم خون ماهی قزلآلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این تحقیق تأثیر جیرههای غذایی حاوی اسانس آویشن (Origanum vulgare L.) بر برخی از پارامترهای خونشناسی و فعالیت لایزوزیم سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان mykiss Oncorhynchus مورد پژوهش قرار گرفت. اسانس گیاه آویشن در ۳ سطح ۵۰۰، ۲۵۰ و ۷۵۰ میلی گرم در کیلوگرم به جیره غذایی اضافه گردید و جیرهی فاقد اسانس برای تغذیه گروه شاهد استفاده شد. ماهیان با متوسط وزن ۲ ± ۷۰ گرم در قالب طرح کامل تصادفی در ۴ گروه ذکر شده ( ۳ گروه تیمار و ۱ گروه شاهد) هریک با ۳ تکرار در یک دوره آزمایشی ۴۸ روزه مورد تغذیه قرارگرفتند. در پایان دورهی آزمایش خونگیری از سیاهرگ دمی ۲۴ قطعه ماهی ( ۳ قطعه از هر تکرار) انجام گردید و پارامترهای خونی شامل تعداد گلبول سفید و قرمز، غلظت هموگلوبین، درصد هماتوکریت و همچنین فعالیت لایزوزیم سرم خون ماهیان مورد اندازه گیری بررسی آماری قرار گرفتند. یافته ها نشان داد که در بین ۴ گروه آزمایش تفاوت معنیداری از نظر پارامترهای خونی ذکر شده وجود ندارد ۰۰۵ <P تعداد گلبول سفید گروههای تیمار نسبت به گروه شاهد بیشتر بود ولی از لحاظ آماری معنیدار نبود ۰۰۵<P فعالیت لایزوزیم سرمی گروه های تیمار بیشتر از گروه شاهد بود و تیمارهای تغذیه شده با جیرههای غذایی حاوی اسانس ۵۰۰ و ۷۵۰ میلیگرم در کیلوگرم غذا دارای تفاوت معنیداری با گروه شاهد بود ۰۰۵ >P در مجموع یافته های این پژوهش نشان داد که افزودن ۵۰۰ میلی گرم اسانس آویشن (بعنوان میزان بهینه) به هر کیلوگرم جیره ی غذایی می تواند اثر مثبتی بر تعداد گلبول سفید خون و فعالیت لایزوزیم سرم خون قزل آلا به عنوان دو عامل مهم در بهبود عملکرد سیستم ایمنی و به دنبال آن بر سلامتی و رشد مؤثر باشد..
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.