مقاله ارزیابی فعالیت بیو کنترلی قارچ تریکودرما روی عفونت های قارچی شایع در میوهسیب پس از برداشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی فعالیت بیو کنترلی قارچ تریکودرما روی عفونت های قارچی شایع در میوهسیب پس از برداشت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فعالیت بیو کنترلی قارچ تریکودرما روی عفونت های قارچی شایع در میوهسیب پس از برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فعالیت بیو کنترلی قارچ تریکودرما روی عفونت های قارچی شایع در میوهسیب پس از برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فعالیت بیو کنترلی قارچ تریکودرما روی عفونت های قارچی شایع در میوهسیب پس از برداشت :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سال های اخیر خسارت بیماری های قارچی سیب وسایر میوه ها افزایش چشمگیری داشته است. استفاده از سموم شیمیایی موجب از بین رفتن میکروارگانیزیم های مفید و بهم خوردن تعادل اکولوژیکیمحیط زیست می گردد. قارچ تریکودرما با ترشح آنزیم و هورمون های مختلف باعث رشد وتقویت گیاه شده و مکانیسم دفاعی گیاه را در مقابل عفونت های قارچی تقویت می کند و در نهایت به حفظ تعادلاکولوژیکی کمک می کند. با توجه به اهمیت اقتصادی و بهداشتی بیماری های بعد از برداشت سیب، هدف از این پژوهش مروری بررسی فعالیت بیوکنترلی قارچ تریکودرما بر روی عفونت های قارچی شایع در میوه سیب بعد از برداشت می باشد.با توجه به نتایج به دست آمده از این مقاله مروری و سایر گزارش های موجود و در این زمینه، می توان نتیجه گیری کرد که استفاده از قارچ تریکودرما در سیستم های نگهدارنده میوه ها، برای جلوگیری از آلودگی های میکروبی و بیماری های ناشی از عفونت های قارچی مفید خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.