مقاله بررسی اثر افزودن غلظتهای مختلف شکر و نبات بر فعالیت آنتی اکسیدانی چای سیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر افزودن غلظتهای مختلف شکر و نبات بر فعالیت آنتی اکسیدانی چای سیاه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن غلظتهای مختلف شکر و نبات بر فعالیت آنتی اکسیدانی چای سیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن غلظتهای مختلف شکر و نبات بر فعالیت آنتی اکسیدانی چای سیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن غلظتهای مختلف شکر و نبات بر فعالیت آنتی اکسیدانی چای سیاه :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
رادیکال های آزاد در فرایندهای فیزیولوژیکی بسیار مهم هستند و موجب بیماریهای مزمن و تحلیل برنده، از جمله بیماریهای قلبی عروقی و سرطان میشوند. آنتی اکسیدان ها با خنثی سازی رادیکالهای آزاد موجب کاهش خطرابتلا به این بیماری ها شده و همچنین نقش بسیار مهمی را در حفظ سلامتی بشر ایفا می کنند. چای پرمصرف ترین نوشیدنی در دنیا بعداز آب می باشد که اغلب به همراه برخی از افزودنی ها مصرف می شود. این مطالعه سعی بر بررسی اثر افزودن غلظتهای مختلف شکر و نبات (۵، ۱، ۰۲ گرم) بر میزان ظرفیت تام آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنلی و ترکیبات فلاونوئیدی کل در چای سیاه را دارد. ظرفیت تام آنتی اکسیدانی با روش فرپ، ترکیبات فنلی کل با روش فولین -سیوکاتیو و ترکیبات فلاونوئیدی کل با روش رنگ سنجی کلرید آلومینیوم، برای عصاره آبی تازه تهیه شده چای و افزودنی ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بیشترین میزان ظرفیت تام آنتی اکسیدانی در نمونه حاوی چای و ۲ گرمافزودنی نبات ۷۰۱۵۳۳ میکرو مول بر لیتر فرپ)، بیشترین میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی کل به ترتیب در نمونه حاوی چای و ۲ گرم افزودنی شکر (۱۷۲۳۳۳ میلی گرم معادل گالیک اسید در هر لیتراز عصاره آبی)و نمونه حاوی چای و ۲ گرم افزودنی نبات (۶۸۵۹۶ میلی گرم معادل کوئرستین در هر لیتراز عصاره آبی)مشاهده شد. در نتیجه ی افزودن غلظت های مختلف شکر و نبات به چای سیاه در این پژوهش، سطوح مختلفی از فعالیت آنتی اکسیدانی بدست آمد که بهترین فعالیت آنتی اکسیدانی، مربوط به غلظت ۲ گرم نبات اضافه شده به چای بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.