مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی صمغ گیاه چرخه در جلوگیری از فساداکسایشی وتغییروزن در بادام زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی صمغ گیاه چرخه در جلوگیری از فساداکسایشی وتغییروزن در بادام زمینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی صمغ گیاه چرخه در جلوگیری از فساداکسایشی وتغییروزن در بادام زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی صمغ گیاه چرخه در جلوگیری از فساداکسایشی وتغییروزن در بادام زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی صمغ گیاه چرخه در جلوگیری از فساداکسایشی وتغییروزن در بادام زمینی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بادام زمینی از جمله گیاهان روغنی ارزشمندی است که بعد از سویا وکلزا سومین زراعت دانه روغنی یکساله جهان به شمار می آید. در صورت نامساعد بودن شرایط محیطی در دوره انبارمانی،تغییر وزن در اثر جذب رطوبت و واکنشهای اکسایشی باعث افت شدید کیفیت محصول می شود. . هدف از انجام این پژوهش ، بررسی اثر پوشش خوراکی صمغ چرخه در جلوگیری از فساد اکسایشی وتغییر وزن در بادامزمینی است. به منظور استخراج صمغ چرخه، شیره خام با اتانول ۹۰ درصد به مدت ۲ ساعت هم زده شد. ماده اتانولی از طریق کاغذ فیلتر، صاف شد و پس از آن در خلاء خشک شد .پودر استخراج شده در آب مقطر ۵۰ درجه سانتی گراد برای ۲ ساعت حل شد و از طریق کاغذ صافی فیلتر شد.محلول صاف شده در ۴۰ درجه سانتی گراد در خلاء تغلیظ شد. در نهایت، صمغ استخراج شده بوسیله انجماد، خشک شد.به منظور پوشش دهی، ابتدا پوسته بادام، جداسازی شده و نمونه های سالم انتخاب شدند. سپس، محلول های صمغ چرخه با غلظت های ۰/۵ و % و ۱% وزنی حجمی تهیه و بادام ها پوشش دهی شدند.بادام های پوشش دهی شده در کیسه های پلی اتیلنی بسته بندی شده و به مدت ۱۱۲ روز در دمای اتاق(۲۷-۲۵ درجه سانتیگراد) نگهداری شدند. نتایج نشان داد که در انتهای دوره نگهداری ،غلظت ۱% از صمغ چرخه بطور معنی داری ۰/۰۵ p از تغییر وزن در بادام جلوگیری کرد. همچنین غلظت ۱% بطور معنی داری ۰/۰۵ p سرعت واکنشهای اکسایشی را کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.