مقاله آلودگی فرآوردههای لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آلودگی فرآوردههای لبنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آلودگی فرآوردههای لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آلودگی فرآوردههای لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آلودگی فرآوردههای لبنی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
شیر و فراوردههای لبنی به عنوان غذای کاملی برای گروه های سنی مختلف به شمار می رود، بنابراین بررسی شیر از لحاظ داشتن آلاینده های شیمیایی و میکروبی امری ضروری محسوب می شود زیرا اینآلاینده ها از راه شیر و لبنیات به انسان منتقل شده و اثرات زیانباری برسلامت انسان دارد. در این مقاله به آلودگی های مختلف در شیر و فراوردههای لبنی و راههای کاهش آنها پرداخته شده است. آلودگی- میکروبی: ۱- استافیلوکوکوس ۲- کلیفرمها ۳- لیستریامونوسیتوژنز ۴- بروسلا ۵- سالمونلا ۶ مایکوباکتریوم ۷- آسپرژیلوس، آلودگی شیمیایی: ۱- ملامین ۲ – فلزات سنگین ۳- بقایای آنتیبیوتیک
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.