مقاله اثر افزایش دما بر کاهش عملکرد گیاه استراتژیک گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر افزایش دما بر کاهش عملکرد گیاه استراتژیک گندم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزایش دما بر کاهش عملکرد گیاه استراتژیک گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزایش دما بر کاهش عملکرد گیاه استراتژیک گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزایش دما بر کاهش عملکرد گیاه استراتژیک گندم :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
از زمان آغاز انقلاب صنعتی (از حدود سال ۱۷۵۰ ) غلظت گازهای گلخانهای مانند دی اکسیدکربن(CO2 متانCH4و اکسید نیتروس به ترتیب ۳۱و۱۵۰و۱۶درصدافزایش یافته است. این گازها باجذب اشعه مادون قرمز خورشید دمای اتمسفر را افزایش داده که باعث ایجاد تغییرات اقلیمی شامل افزایش دما و به تبع آن تغییر الگوی بارندگی و تابش خورشیدی می شود، لذا امروزه با افزایش در غلظت این گازها پدیده گرم شدن جهانی در حال وقوع است. گندمTriticum aestivum L.)ازسازگارترین گونه های غلات است که در محدوده وسیعی از شرایط آب و هوایی جهان کشت می شود. دما یکی از عوامل بسیار مهمکنترل کننده رشد و نمو این گیاه می باشد. در این خصوص آزمایشی با هدف بررسی تأثیرپذیری عملکرد دانه و سایر صفات مورفولوژیک ۸۰ ژنوتیپ گندم تحت شرایط تنش گرما انجام شد. بر اساس نتایج آمارتوصیفی مشخص شد که میانگین تمامی صفات تحت شرایط تنش گرما کاهش پیدا کرده است که بیشترین میزان کاهش مربوط به دو صفت عملکرد دانه و بیوماس میباشد. بطوریکه تحت تأثیر دمای بالا عملکردگندم بیش از ۷۱ درصد و بیوماس گیاه بیش از ۶۹ درصد کاهش یافت. این تحقیق خطر تأثیرپذیری شدید محصول گیاه استراتژیک گندم از دمای بالا را آشکار ساخت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.