مقاله بررسی اثر مقادیر مختلف تریکودرمین بر تولید سه رقم برنج خوزستان در روش خشکه کاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر مقادیر مختلف تریکودرمین بر تولید سه رقم برنج خوزستان در روش خشکه کاری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر مقادیر مختلف تریکودرمین بر تولید سه رقم برنج خوزستان در روش خشکه کاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مقادیر مختلف تریکودرمین بر تولید سه رقم برنج خوزستان در روش خشکه کاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر مقادیر مختلف تریکودرمین بر تولید سه رقم برنج خوزستان در روش خشکه کاری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آزمایشبا هدف دستیابی به اثرات قارچکش بیولوژیکتریکودرمین، بصورت آزمایش فاکتوریل، طرح بلوکهای کامل تصادفی، دوعامل (قارچکش و رقم) و سه تکرار اجرا گردید. سه رقم (عنبوری قرمز، چمپا و دانیال)، دو سطح قارچکش ( ۳۰ و ۶۰ گر مدر مترمربع) در کرت هایی به ابعاد۳×۴متری پس از پخش و مخلوط نمودن ماده بیولوژیک در خاک خشک، کاشت به روش خشکهکاری صورت گرفت. و پس از آن بلافاصله آبیاری انجام شد. نتایج نشان داد مصرف ۳۰ گرم در واحد سطح، با متوسط۶۵۳۳/۳کیلوگرم در هکتار از عملکرد بیشتری برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.