مقاله بررسی روغن هسته انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روغن هسته انار دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روغن هسته انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روغن هسته انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روغن هسته انار :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
با توجه به توان تولید انار در داخل کشور که ۸۰۱۷۰۷ تن در سال می باشد، سالانه در کشورمقادیر زیادی انار تولید می گردد که در صنایع مختلفی نظیر آبمیوه استفاده می شود. هسته های انارپسماند به دست آمده از کارخانه عصاره گیری انار هستند که عملاً دور ریخته می شوند. در حالی که این دانه ها دارای مواد با ارزشی نظیر ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند. استخراج روغن از هسته انارمی تواند به عنوان منبعی جدید در کنار سایر دانه های روغنی برای تولید روغن نباتی کشور، مطرح باشد. در این پژوهش روغن هسته انار را استخراج نموده، ویسکوزیته، شاخص های اسیدی و پراکسیدبا استانداردAOACو یدی با استانداردAOCSنیز ترکیب اسید های چرب بادستگاهGCمورد بررسی قرار گرفت. بررسی و شناسایی ترکیب های روغن هسته انار یکی از تنها منابع گیاهی است کهشامل اسید های چرب مزدوج سه تایی می باشد. اسید چرب مزدوج ۱۸ کربنه با سه باند مضاعف که به صورت عمده در روغن انار یافت می شود، اسید پونیسیک است که تقریبا ۸۰ درصد اسید هایچرب موجود در روغن هسته انار را این اسید تشکیل می دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.