مقاله بررسی کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
همگرایی فناوری نانو و علم غذا منجر به بروز قابلیت های فراوانی می شود که همین امر باعث شده است که تعداد زیادی از شرکت های بزرگ در سراسر دنیا در این زمینه محصولاتی به بازار عرضه کنند. حوزه های مختلف کاربردی فناوری نانو در غذا و صنایع غذایی را می توان به شش دسته تقسیم بندی نمود که شامل: * نگهداری غذا * سلامت غذا *تولید غذا * حمل مواد مغذی *بهبود طعم و رنگ * بسته بندی *عمل آوری غذا می باشند. حوزه هایی از بخش های غذایی که در حال حاضر تحقیقات مربوط به فناوری نانو در آن ها جریان دارد عبارتند از: ۱- افزایش رسانش مواد مغذی و ترکیبات زیست فعال در غذاهای کارکردی برای بهبود سلامت انسان ۲- بهبود طعم، بافت و رسانش اجزای کارکردی زیست فعال ۳- افزایش انحلال پذیری ۴- رهایش کنترل شده برای تغییر در جای طعم و رنگ محصولات ۵- افزایش جذب مواد مغذی در محیط های زیستی ۶- حفظ پایداری میکرومواد مغذی و ترکیبات زیست فعال در طول فراوری، دخیره سازی و توزیع. نانوموادها و روش های ساخت و فراوری آنها کلید اصلی استفاده از فناوری نانو در صنایع مختلف هستند .استفاده از نانومواد به شکل های مختلفی همچون نانوکامپوزیت های پلیمری، پلیمرهای نانومقیاس هیبریدی، نانوذرات و فیلم های نازک، منجر به ایجاد کاربردهای زیادی در بخش های صنعتی مختلف شده است. در حال حاضر بخش عمده ای از بازار از فناوری های تثبیت شده ای همچون مخلوط های پلیمری، امولسیون ها، و ذرات نانومقیاس بهره می برند. گروه تحقیقات cientifica انگلیس با ارایه ی گزارشی، به کاربردهای آتی نانوتکنولوژی در صنایع غذایی پرداخت. بر اساس این گزارش، در حال حاضر سهم محصولات غذایی نانوتکنولوژی در بازار بسیار ناچیز است؛ ولی پیش بینی می شود که در ۶ سال آینده نتایج تحقیقات مذکور منجر به تجاری شدن محصولات غذایی جدید با ارزش ۵/۸ میلیارد دلار گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.