مقاله بررسی اثر برخی عوامل دخیل در پاربویلینگ بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی دو رقم شلتوک متداول استانگیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر برخی عوامل دخیل در پاربویلینگ بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی دو رقم شلتوک متداول استانگیلان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر برخی عوامل دخیل در پاربویلینگ بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی دو رقم شلتوک متداول استانگیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر برخی عوامل دخیل در پاربویلینگ بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی دو رقم شلتوک متداول استانگیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر برخی عوامل دخیل در پاربویلینگ بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی دو رقم شلتوک متداول استانگیلان :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
پاربویلینگ از روش های فرآوری هیدروترمال شلتوک پیش از فرآیند تبدیل می باشد که سبب کاهش چشمگیر ضایعات برنج، ارتقاء سطح مواد مغذی، کیفیت پخت و نیز افزایش عمر انبارداری آن می گردد. ویژگی های تکنیکی این فرآیند شامل درجه حرارت خشک شدن، رطوبت نهایی دانه و زمان بخاردهی عواملی هستند که بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی برنج پاربویل شده تاثیر می گذارند. در این تحقیق اثر درجه حرارت خشک کردن در دو سطح ( ۴۵ و ۶۰ درجه سانتی گراد) محتوای رطوبت نهایی دانه در سه سطح ( ۸، ۱۰و ۱۲wb %) و زمان بخار دهی در سه سطح ( ۱۰،۲۰ و ۳۰ دقیقه) بر راندمان تبدیل و درجه سفیدی حاصل از تبدیل دو رقم برنج متداول در استان گیلان(هاشمی و علی کاظمی) مورد بررسی قرار گرفت. تبدیل نمونه ها بوسیله پوستکن غلتک لاستیکی و سفیدکن سایشی آزمایشگاهی انجام پذیرفت.نتایج نشان داد که تمامی اثرات اصلی بر راندمان تبدیل موثر بوده در حالیکه تنها اثر رقم و رطوبت بر درجه سفیدی برنج موثر بود. راندمان تبدیل و درجه سفیدی، رقم علی کاظمی به ترتیب با مقادیر ۶۸/۶۴۰ و ۹۰/۵۵۰ به طور معنی داری بالاتر از رقم هاشمی با مقادیر متناظر ۶۸/۳۳۶ و ۹۰/۱۲۶ % بود. از نقطه نظر اثرات اصلی، دمای خشک کن ۶۰ درجه سانتی گراد زمان بخاردهی ۱۰ دقیقه و رطوبت ۸ % بالاترین میانگین های راندمان تبدیل را دارا بودند و همچنین در رطوبت ۸ % بالاترین درجه سفیدی حاصل گردید. بهترین ترکیب های تیماری به دست آمده برای راندمان تبدیل شامل هاشمی ۴۵ درجه سانتی گراد، ۸ % و ۱۰ دقیقه و برای درجه سفیدی، هاشمی، ۴۵ درجه سانتی گراد، ۱۲ % و ۳۰ دقیقه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.