مقاله تهیه فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر با درصدهای مختلف نانو ژلاتین با بررسی میزان جذب آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر با درصدهای مختلف نانو ژلاتین با بررسی میزان جذب آب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر با درصدهای مختلف نانو ژلاتین با بررسی میزان جذب آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر با درصدهای مختلف نانو ژلاتین با بررسی میزان جذب آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر با درصدهای مختلف نانو ژلاتین با بررسی میزان جذب آب :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
بزرگترین بازار مواد پلاستیکی مربوط به بسته بندی است که این مواد به خاطر اینکه بعد از استفاده به مدت طولانی درطبیعت بوده و خیلی به کندی تجزیه می شوند مشکلات زیست محیطی ایجاد می نمایند.فیلم های خوراکی که در ارتباط با مواد غذایی کاربرد دارند زیست کافت هستند یعنی قابلیت تجزیه شدن به عناصر ساده سازنده را به وسیله موجودات ذره بینی و ریز زنده های خاک دارند. از انجا که ژلاتین به عنوان یک پلیمر زیست تخریب پذیر با قابلیت خوراکی شناخته شده است و با توجه به اینکه ژلاتین رطوبت پسند است ، نتایج نمونه نانو کامپوزیت سه جزیی ساخته شده با درصد های مختلف ژلاتین در مقایسه با نمونه پلیمر خالص در مدت زمان مشابه برای جذب آب مورد مقایسه و بررسی قرار می گیرد و هرچه جذب آب بیشتر باشد به خواص تخریب پذیری بهتر نمونه منجر شود.به منظور بررسی پایداری مواد هیدروژل ، خواص مکانیکی ورق نانو کامپوزیت حاوی ژلاتین متخلخل با استفاده از آزمون کششی بررسی می شود و مدول یانگ از نمونه های مختلف نانو کامپوزیت حاوی ژلاتین مورد بررسی قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.