مقاله مقایسه عملکرد مزرعه ای سه نوع ماشین برداشت یونجه و تأثیر آنها بر عملکرد کمی و کیفی محصول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه عملکرد مزرعه ای سه نوع ماشین برداشت یونجه و تأثیر آنها بر عملکرد کمی و کیفی محصول دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه عملکرد مزرعه ای سه نوع ماشین برداشت یونجه و تأثیر آنها بر عملکرد کمی و کیفی محصول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکرد مزرعه ای سه نوع ماشین برداشت یونجه و تأثیر آنها بر عملکرد کمی و کیفی محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه عملکرد مزرعه ای سه نوع ماشین برداشت یونجه و تأثیر آنها بر عملکرد کمی و کیفی محصول :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
به منظور به کارگیری صحیح از انواع ماشینهای موجود در هر منطقه باید مطالعاتی پیرامون هزینه ها و ظرفیت مزرعه ای ماشین و تآثیرات عملکرد ماشین بر کمیت و کیفیت محصول انجام گیرد. در طرح حاضر سه نوع ماشین درو یونجه شامل شانه ای سه چرخ (بایندر)، دوار استوانه ای و سواتر (ویندرور) به ترتیب با عرض کارمؤثر ۱/۲۰، ۱/۶۵ و ۴ متر ارزیابی و مقایسه گردیدند. برای این منظور عملکرد مزرعه ای، سوخت مصرف شده، تلفات محصول ناشی از کاربرد ماشین و عملکرد کمی و کیفی یونجه درو شده توسط هرکدام از ماشینهای فوق مورد مقایسه قرارگرفتند. مزرعه به روش نواری آبیاری میگردید و یونجه کشت شده از نوع رنجر بود. نتایج آزمایشها نشان داد که سواتر با ظرفیت مزرعه ای ۱/۲۲ هکتار در ساعت دارای راندمان زمانی بیشتری نسبت به دو ماشین دیگر بود ولی وزن خشک یونجه درو شده توسط دروگر شانه ای سه چرخ با رقم ۳۱۷۵ کیلوگرم در هکتار بهترین عملکرد محصول را نشان داد. بیشترین تلفات ناشی از درو یونجه مربوط به دروگر استوانه ای بود. از آنجا که در این منطقه پس از درو یونجه توسط سواتر احتیاجی به ریک زدن نبود در مجموع عملیات برداشت (شامل درو، ریک زدن و بسته بندی) کمترین انرژی مصرف شده و ریزش محصول مربوط به سواتر بود اما به دلیل وجود پشته های آبیاری در طول مزرعه و عرض کار دستگاه سواتر، ارتفاع برش محصول با متوسط ۱۲ سانتیمتر بیشترین اندازه را نسبت به سایرین داشت که این موضوع باعث افت محصول نهائی بدست آمده در این روش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.