مقاله کنترل بیولوژیک بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی توسط عوامل آنتاگونیست باکتریایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل بیولوژیک بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی توسط عوامل آنتاگونیست باکتریایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل بیولوژیک بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی توسط عوامل آنتاگونیست باکتریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل بیولوژیک بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی توسط عوامل آنتاگونیست باکتریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل بیولوژیک بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی توسط عوامل آنتاگونیست باکتریایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور اثرات آنتاگونیست باکتریاییهایBacillus subtilis و Pseudomonas fluorescensعلیه قارچFusarium oxysporum f.sp. lycopersiciتحت شرایط آزمایشگاهی و گلخانهای مورد بررسی قرار گرفت. اثرات بیوکنترل در شرایط آزمایشگاهی براساس روش آزمون کشت متقابل، و در شرایط گلخانهای به روش آغشته سازی ریشه نشاء هنگام کشت مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفتند. نتایج آزمایشگاه نشان داد که جدایهB. subtilis و P. fluorescens (PSS) ،P. fluorescens (PSC)به ترتیب بیشترین و کمترین درصد بازدارندگی از رشد بیمارگر را در آزمون کشت متقابل داشتند. همچنین در شرایط گلخانه اکثر تیمارها نسبت به شاهد آلوده باعث افزایش معنیدار در فاکتورهای رشدی و کاهش معنیدار در میزان بیماری شدند. طبق بررسیهای انجام شده توسطOwnleyو همکاران باکتریهایPseudomonas spبه عنوان یکی از عوامل تقویت کننده رشدگیاهانPGPR)محسوب میشوند و همچنین موجب کاهش عوامل مضر خاک و بیمارگرهای گیاهی میشوند لذا کنترل بیولوژیکی روشی برای کنترل آفات و امراض گیاهی است که در جهت نیل به کشاورزی پایدار و ایمن گام برمیدارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.