مقاله مروری بر آلاینده های نوظهور در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر آلاینده های نوظهور در مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر آلاینده های نوظهور در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر آلاینده های نوظهور در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر آلاینده های نوظهور در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
تمام دولت ها در سراسر جهان در حال تلاش بیشتر برای بهبود ایمنی غذا هستند.انواع باقیمانده های سمی در مواد غذایی، به دلیل توسعه صنعتی، شیوه های کشاورزی جدید، آلودگی زیست محیطی و تغییر اقلیم،دائماً در حال افزایش هستند. در این مقاله ، گروهی منتخب از آلاینده های نوظهور در مواد غذایی ، شامل آلاینده های آلی صنعتی مثل ترکیبات پرفلورینهPFCs)و نانومواد مورد بررسی قرار میگیرند. روش های تحلیلی اصلی برای شناسایی این ترکیبات و تعیین کمیت آنها در مواد غذایی ، با تاکید ویژه بر تکنیک های بیولوژیکی، در صورت امکان، معرفی شده و مورد بحث قرار میگیرند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.