مقاله مروری بر اثرات مسمومیت زایی نیتریت ونیترات موجود درگوشت وفراورده های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر اثرات مسمومیت زایی نیتریت ونیترات موجود درگوشت وفراورده های گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر اثرات مسمومیت زایی نیتریت ونیترات موجود درگوشت وفراورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر اثرات مسمومیت زایی نیتریت ونیترات موجود درگوشت وفراورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر اثرات مسمومیت زایی نیتریت ونیترات موجود درگوشت وفراورده های گوشتی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اگر جه نیتریتها و نیتراتها از سالها قبل در مواد غذایی به کار برده می شوند، ولی مکانیسم عملکرد آنها تاقرن نوزدهم نامشخص بود. از سال ۱۹۰۰ که مشخص شد نیترات توسط باکتریها به نیتریت تبدیل میشوند، استفاده از نیتریت رونق گرفت. امروزه از نیتریتها و نیتراتها برای نگهداری گوشت و ماهی استفاده می شود. از طرفی علی رغم تمام ویژگیهای مطلوب ذکر شده برای نیتریت این ماده می تواند در شرایط خاص باآمین ها و اسیدهای آمینه آزاد موجود در فراورده های گوشتی واکنش دهد و نیتروزآمین ها را تولید کند. سرطانزایی و جهش زایی نیتروزآمینها در بسیاری از حیوانات به اثبات رسیده و از این رو در خصوص تولیداین ماده در فراورده های گوشتی عمل آوری شده نگرانیهای زیادی وجود دارد. این ترس و نگرانی باعث شده است که همواره توجه خاصی به منابع ورود، میزان دریافت، باقیمانده ومتابولیتهای نیتروزآمین ها وجودداشته باشد. بنابراین با وجودمطالب ذکر شده وبا توجه به اینکه منابع ورود این یونهای خطرزا به بدن انسان، علاوه بر فراورده های گوشتی از سایر منابع زیستی و مواد طبیعی نیز هست، لزوم استفاده هر چه کمتر اینمواد به عنوان مواد نگهدارنده وجود دارد. لذا این مقاله سعی در شناساندن این خطرات ونیز ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب جهت جایگزین کردن مواد مناسبتر در فراورده های گوشتی جهت بهبود و ارتقای سلامت جامعه بشری دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.