مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه توأمان آشکارسازی عملکرد کمی و خصوصیات کیفیت تغذیه ای محصول یونجه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه توأمان آشکارسازی عملکرد کمی و خصوصیات کیفیت تغذیه ای محصول یونجه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه توأمان آشکارسازی عملکرد کمی و خصوصیات کیفیت تغذیه ای محصول یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه توأمان آشکارسازی عملکرد کمی و خصوصیات کیفیت تغذیه ای محصول یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه توأمان آشکارسازی عملکرد کمی و خصوصیات کیفیت تغذیه ای محصول یونجه :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
کشاورزی دقیق همواره به دنبال بیان علل و عوامل وجود تغییرات و اتخاذ تصمیمات مناسب در مزرعه است. یکی از زمینه های مورد تحقیق در سه دهه اخیر ارائه راهکارهایی برای تهیه نقشه های تغییرپذیری عملکرد کمی محصول بوده است. پژوهشگران پیشگام در علم کشاورزی دقیق توجه به شاخص های کیفیت محصول و مطالعه عوامل تاثیر گذار بر آن را نیز با اهمیت می دانند.در این پژوهش تلاش شد تا روشی برای تهیه همزمان نقشه عملکرد کمی و تخمین برخی از شاخص های کیفیت تغذیه ای محصول یونجه ارائه و ارزیابی شود. در این راستا، اندازه گیری انرژی برشی ویژه وارد بر تیغه و انرژی فشردگی در سر پلانجر یک دستگاه بیلر در شرایط مزرعه ای مورد ارزیابی قرار گرفت. عملکرد کمی نیز با اندازه گیری لایه علوفه افزوده در هر مرحله از پرس علوفه به وسیله یک چرخ ستارهای جدید و تلفیق آن با داده های موقعیت مکانی به صورت بلادرنگ در مزرعه بدست آمد. تحلیل و آنالیز رگرسیون و آزمون همبستگی، رابطه خطی بسیار خوب روش پیشنهادی و جرم محصول را نشان داد ( ۰/۹۶ = r و ۰/۹۲ = R2 ). نتایج استفاده از انرژی برشی ویژه در تخمین شاخص های فیبر خام و شاخص تجمعی RFV با توجه به شرایط مزرعه ای نتایج قابل قبولی داشت. استفاده از انرژی فشردگی تنها در تخمین شاخص ماده خشک مناسب بود. هیچ یک از دو روش پیشنهادی اندازه گیری انرژی برشی ویژه و انرژی فشردگی ویژه، نتوانست شاخص تغذیه ای پروتئین خام را تخمین بزند. مطالعات بیشتر در شرایط وسیعتری از تغییرات شاخص های کیفیت و رقم های یونجه پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.