مقاله کیفیت سنجی میوه گلابی رقم شاه میوه به صورت غیر مخرب با استفاده از امواج فراصوتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کیفیت سنجی میوه گلابی رقم شاه میوه به صورت غیر مخرب با استفاده از امواج فراصوتی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کیفیت سنجی میوه گلابی رقم شاه میوه به صورت غیر مخرب با استفاده از امواج فراصوتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت سنجی میوه گلابی رقم شاه میوه به صورت غیر مخرب با استفاده از امواج فراصوتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کیفیت سنجی میوه گلابی رقم شاه میوه به صورت غیر مخرب با استفاده از امواج فراصوتی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
تکنیک های فراصوتی به آن سرعتی که برای بررسی کیفیت مواد غذایی به کار گرفته شده در تعیین کیفیت میوه ها گسترش نیافته است. در این تحقیق برای کیفیت سنجی میوه گلابی رقم شاه میوه از سامانه فراصوتی استفاده شد که بخش های اصلی آن عبارت بودند از تپ ساز / تپ گیر، تراگذرهای فرستنده و گیرنده دارای هورن نمایی ۷۵ kHz برنامه کنترل، رایانه و سامانه جمع آوری داده ها برای کیفیت سنجی، ازمیان ویژگی های مکانیکی ( آزمون های مخرب) شاخص سفتی، میزان مواد جامد محلول، میزان اسیدیته، ضریب کشسانی، PH و درصد ماده خشک و از میان شاخص های فراصوتی( آزمون غیر مخرب)، سرعت امواج فرا صوت و ضریب تضعیف مورد بررسی قرار گرفتند. سطوح کیفی گلابی عبارت بودند از نارس، رسیده و بیش رس. نتایج حاصل از آزمایش ها نشان داد که اثر سطوح کیفی نمونه بر تمام عوامل وابسته به غیر از میزان مواد جامد محلول و میزان ماده خشک در سطح ۰/۰۱ معنی دار است و سفتی بافت به عنوان مهم ترین شاخص در تعیین بلوغ تجاری میوه گلابی رقم شاه میوه انتخاب شد. همچنین مشخص شد که اثر سطوح کیفی بر سرعت امواج فراصوت و ضریب تضعیف در سطح ۰/۰۱ معنی دار است. بررسی رابطه بین سفتی و ضریب کشسانی با خواض فراصوتی نشان داد که رابطه ای خطی بین سفتی و سرعت امواج فرا صوت وجود دارد و با افزایش میزان سفتی میوه، سرعت امواج افزایش می یابد .(R2 =0.81) همچنین مشاهده شد که رابطه ای منفی بین سفتی و ضریب تضعیف وجود دارد (R2 =0.895) و با افزایش میزان رسیدگی یعنی کاهش سفتی، ضریب تضعیف به صورت نمایی افزایش می یابد. رابطه نمایی خوبی بین ضریب کشسانی با سرعت امواج فراصوت (R2 =0.86) و ضریب تضعیف (R2 =0.835) به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.