مقاله تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و ضایعات پیاز زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و ضایعات پیاز زعفران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و ضایعات پیاز زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و ضایعات پیاز زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و ضایعات پیاز زعفران :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
زعفران از جمله گیاهانی است که ازدیاد آن از طریق پیاز صورت می گیرد. پس از پایان عمر مفید گلدهی مزرعه زعفران، می بایست پیازها از خاک خارج شده و پس از درجه بندی در مزرعه جدید کشت گردند. بررسی و تعیین شرایط مناسب بسته بندی و نگهداری پیازها می تواند از تحلیل رفتن قوه نامیه کاسته و همچنین کیفیت پیاز را در حد مطلوب برای کشت مجدد حفظ نماید. در این تحقیق به منظور تعیین مناسبترین شرایط برداشت و نگهداری پیاز های زعفران، اثر رطوبت مزرعه در زمان کندن پیازها ، نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر روی انرژی مصرفی برای عملیات کندن، میزان ضایعات پیاز ها، تغییرات خصوصیات فیزیکی (رطوبت، جرم مخصوص)، خصوصیات مکانیکی (نیرو و انرژی مورد نیاز برای شکست در بارگذاری شبه استاتیکی) در قالب آزمایش فاکتوریل با پایه طرح کاملا تصادفی بررسی شد. نتایج نشان داد که انرژی مورد نیاز برای برداشت یک هکتار پیاز زعفران در دو رطوبت ۷و ۱۶ درصد به ترتیب برابر با ۱۵۱۲۸ و ۱۲۴۲۶ مگازول می باشد. همچنین مشخص گردید که با افزایش زمان نگهداری پیازهای زعفران از یک ماه به دو و یا سه ماه، درصد ضایعات و کاهش وزن ناشی از از دست دادن رطوبت افزایش می یابد. بنابراین نگهداری پیازهای زعفران در انبار بیش تر از یک ماه توصیه نمی گردد. مناسب ترین نوع بسته بندی برای پیازهای زعفران استفاده از بسته های توری می باشد. استفاده از بسته های با روزنه های هوایی ریز همانند گونی ، کارتن و یا بدون روزنه همانند نایلون موجب افزایش میزان ضایعات می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.