مقاله تاثیرروشهای مختلف آماده سازی برفرایند خشک شدن آلبالو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرروشهای مختلف آماده سازی برفرایند خشک شدن آلبالو دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرروشهای مختلف آماده سازی برفرایند خشک شدن آلبالو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرروشهای مختلف آماده سازی برفرایند خشک شدن آلبالو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرروشهای مختلف آماده سازی برفرایند خشک شدن آلبالو :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
در این تحقیق برای خشک شدن آلبالو، تأثیر آماده سازی اولیه محصول در چهار سطح (فروبری در آب جوش، فرو بری در محلول ۲۰ درصد آب نمک در حال جوش، فرو بری در محلول ۲ درصد اتیل اولئات و تیمار بدون آماده سازی بعنوان شاهد) و تغییرات دمای خشک کن در سه سطح ( ۶۰،۵۰ و ۷۰ درجه سانتی گراد) بر زمان خشک شدن آلبالو به صورت تک لایه بررسی گردید. برای بررسی سینتیک خشک شدن تیمارها، از مدلهای رایج در خشک کردن محصولات کشاورزی شامل: مدلهای نیوتن، پیج، هندرسون- پابیس،تقریبی پخش ، لگاریتمی، میدیلی و همکاران و مدل دوجمله ای استفاده شد. نتایج بدست آمده نشان داد که افزایش دمای خشک کن موجب کاهش معنی دار زمان خشک شدن آلبالوها در تمامی تیمارهای آزمایش گردید. افزایش دما از ۵۰ به ۷۰ درجه سانتی گراد موجب کاهش بیش از ۸۰ درصد زمان خشک شدن آلبالو در تیمار شاهد می شود. علاوه برآن کاربرد پیش تیمارها در کاهش زمان خشک شدن آلبالو بسیارموثر می باشد. در بین روش های آماده سازی کاربرد آبجوش و نمک بهتر از بقیه بود و در دمای ۵۰ درجه سانتی گراد زمان خشک شدن آلبالو را حدود ۸۳ درصد نسبت به تیمار شاهدکاهش داشت.از نظر مدل سازی فرایند، برای تمام شرایط آماده سازی محصول و تیمار شاهد مدل میدیلی و همکاران MDM بهترین برازش را با داده های تیمارهای مختلف داشت. استفاده از پیش تیمارها برای خشک کردن آلبالو موجب کاهش قابل توجه انرژی فعال سازی شده و آن را حدود ۶۵ درصد کاهش می دهد و تا بیش از ۴ برابر مصرف انرژی راکم می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.