مقاله اثر محلول پاشی کود کامل بر رشد، عملکرد و شاخص برداشت ارقام و لاین های جو آبی (Hordeum vulgare L.) در کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر محلول پاشی کود کامل بر رشد، عملکرد و شاخص برداشت ارقام و لاین های جو آبی (Hordeum vulgare L.) در کرمانشاه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی کود کامل بر رشد، عملکرد و شاخص برداشت ارقام و لاین های جو آبی (Hordeum vulgare L.) در کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی کود کامل بر رشد، عملکرد و شاخص برداشت ارقام و لاین های جو آبی (Hordeum vulgare L.) در کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی کود کامل بر رشد، عملکرد و شاخص برداشت ارقام و لاین های جو آبی (Hordeum vulgare L.) در کرمانشاه :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
به منظور بررسی اثر محلول پاشی تاثیر محلول پاشی کود کامل بر رشد و عملکرد ارقام و لاین های مختلف جو آبی آزمایشی در سال ۹۲-۹۱ به صورت کرت های خرد شده و براساس طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار در شرایط آب و هوایی کرمانشاه انجام گرفت. در این آزمایش ۱۰ژنوتیپ جو ( ارقام نیک، نصرت، یوسف و لاین های MB-88-2، MBD-88-19، MB-88-5، MB-88-16، MBD-88-15، MBD-88-13، D10) به عنوان عامل اصلی و محلول پاشی شامل سطوح مصرف کود کامل Multi-Purplex و عدم محلول پاشی به عنوان عالم فرعی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج آزمایش نشان داد که تیمارهای آزمایش اثر معنی داری بر صفات ارتفاع بوته، تعداد گره ساقه، شاخص سطح برگ، غلظت کلروفیل، تعداد پنجه، تعداد پنجه بارور، عملکرد اقتصادی، عملکرد بیویوژیک و شاخص برداشت جوآبی داشتند. در بین ژنوتیپ های مورد بررسی بیشترین تولید دانه در رقم نصرت و لاین D10 با عملکرد دانه ۸۹۲۰۴ و ۸۹۶۴۷ کیلوگرم در هکتار تولید گردید و ژنوتیپ های مذکور در یک گروه آماری قرار گرفتند از سوی دیگر کمترین عملکرد دانه در لاین های MBD-88-13، MBD-88-15 و MBD-88-19 حاصل گردید. از سوی دیگر محلول پاشی موجب بهبود اکثر خصوصیات رشدی جوآبی گردید. بطوری که مصرف برگی کود کامل غلظت کلروفیل، عملکرد بیولوژیک، عملکرد اقتصادی و شاخص برداشت را به ترتیب ۵۹، ۱۱، ۴۵، ۴۶ درصد نسبت به تیمار شاهد افزایش داد. به طور کلی در بین ژنوتیپ های مورد مطالعه رقم نصرت و لاین D10 از خصوصیات رشدی، عملکرد و شاخص برداشت بالاتری نسبت به دیگر ژنوتیپ ها داشتند. همچنین مصرف کود کامل به منظور بهبود رشد و عملکرد جوآبی توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.